reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej wieczorkiem !!!!

mieliśmy wyjsc dzis od niepamiętnych czasów ze znajomymi ale nie wyrobili sie i przełożyliśmy spotkanie, i w efekcie siedzimy w domku !!! teraz jak Liwuśnik śi ładnie to mozna ją zostawić pod opieką teściów !! Dzis w ogóle w ciągu dnia nie spała tzn połozyła ją teściowa i poszła ta sie kokosióła w łóżeczku i kupsko strzeliła po czym zasneła i jak przyszłam to dobrze ze sprawdziłamco u niej i zaraz trzeba było przebierać no i po 10 min drzemki sie rozbudziła i później spać juz nie chciała !! Po 19 padła jak długa, i tak sie dziwie ze od 9 rano do 19 wytrzymała !!! Byle teraz sie jej nie odwidzi !!!

dzis pokupowałam część prezentów jeszcze tata, teść i szwagier zostali no i moja siostra !!! Jutro do ikei chce wpasc bo bedziemy w Katowicach i mój maż na tą wizytę nie muszę wam pisać jak sie cieszy :laugh2:

Witam i ja .
Przywitam sie tylko bo dzis miałam dzień porządków.
Padam na mordke.
A prezentów jak nie było tak nie ma........
Marta dzieki za podpowiedz.:tak:
Pozdrawiam i do juterka.
A jak tam nasze dołeczki??????
Pa pa

Witam wieczorkiem.

Zaglądam dopiero teraz, bo rano byłam u fryzjera, potem na zakupach, z dziewczynkami na spacerze, potem sprzatałam i cały dzien mi uciekł.

Bibi, nie ma za co:tak: Jeśli pomogłam to się cieszę.

Gaga, fajna tablica.

A ja tak się zaczynam zastanawiać, bo te moje lale to mają dużo zabawek. czy nie kupić im jakiegoś małego zwierzątka:confused: :confused: I przyszły mi dziś do głowy rybki, w takim okrągłym akwarium. Co o tym myślicie??

Hello,
wygrzebałam się trochę z doła. Ciekawe na jak długo.
Usypiałam dzisiaj dziecko przez półtorej godziny! Na szczęście leżała grzeczniutko. Miałam nadzieję, że zaśnie w 15 min, a ja będę mogła wyskoczyć do sklepu, ale nic z tego. Chyba nie zrobię w tym roku prezentów jak tak dalej pójdzie.

Marta te rybki to będą chyba dla Ciebie dodatkowym obowiązkiem ( chociaż przy nich duzo zachodu nie ma ) my mieliśmy rybki ale pękło akwarium i poszły do rodziny zastepczej ;-) czyli mojego brata a Liwia średnio nimi była zainteresowana !! Jak idziemy do zoologicznego to zachwycona jest kanarkami a najbardziej podobają jej sie te z taką grzywką normalnie aż piszczy mi tez sie podobają moze kupimy na wiosnę :confused:

Justynka, no masz rację, że dodatkowy obowiązek napewno, ale do tego to już męża zagonię, bo on lubi takie rzeczy. Nie wiem, jutro się okaże co i jak.

reklama
Liwuśnik dostała takich wypiekków dzis i całe poliki ma jakby suche, wcześniej troszke miała i po posmarowaniu kremem przechodziło a dzis jak ruska lala ! Wygląda to jak alergiczne ale ja to wiąże z ogrzewaniem w domu i suchym powietrzem bo w zeszłym roku miała to samo :confused: sama nie wiem co myśleć !! Spotkałyście sie z czymś takim ???????

Do góry