reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Rany dziewczyny co to sie dzieje?????Jakies smuteczki.
Na smuteczki posyłam cału:elvis:ski:elvis::elvis::elvis::elvis:
Jak wam zle to mi jakoś też tak :-:)-:)-:)-:)-:)-( sie zrobiło.................

Hejka, ja na chwilunię...

Coś i mi zaczynają szkiełka w oczkach przeszkadzać...ledwo widzę...
Chorowitek śpi...ciekawe jaka noc mnie czeka...
A Wam na smuteczki buziaczki i kolorowych snów.
Resztę jutro nadrobię...

dzis to i ja mam doła !!!!!!!!nei wie m jak ja wytrzymam te swiata sama :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: :no: jak zawsze czekałam zeby były jak najszycbiej to teraz chce zeby juz sie skonczyły ....smutne :(
do południ a jakios sie trzymam jak mała zasypia łapie mega big doła ..........:-p :no:

No to poczytałam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiii żanetka wielgachne gratulacje, no to Wam się udało. Super, naprawdę.
arabella co to za dół kochana? Nie można tak.
A ja nie powiem, bo nie lubię narzekać, ale chyba jednak powiem. Jestem dość zapracowana. Ten tydzień w pracy po miesiącu zwolnienia dał mi w kość. Koleżanka ciężaróweczka na odpoczynku w domu, a ja w robię za dwie, no i do domu sterta papierów, i co ręcznie mogę to robię, a w pracy nanoszę na komputer. Teraz w sumie skończyłam. Nie wiem, jak to będzie na dłuższą metę.:no:

I jutro też idę do pracy, więc mam dziś doła:wściekła/y: . I w dodoatku rana (ta z dołu) jeszcze ciągle boli, bo przecież długo siedzę i chyba wdał mi się jakiś stan zapalny, bo swędzi na maxa, zadrapałabym się. W poniedziałek gnam do gina, niech obejrzy, jak to się tam goi i niech radzi.

Witam ja szybciutko bo wstaje o 6 i na cały dzień na wykłady
Żanetka gratulacje!!!!!
Żużaczku no to maly prezenter rodzinka utalentowana :-)
Za gratki podziękuję jak zalicze a będę wiedziała w niedziele
My w nockę też same bo Krzyś w pracy na nocy i rano ze mną na wykłady więc ma przewalone

Hej co to za dołowanie podnosić mi się z dolków i to szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka dla chorowitków
Gaga trzymaj się ja też tak mam teraz sie musialam przyzwyczaić bo juz ponad rok K chodzi na noce do pracy wcześniej beczałam ja wychodził mimo że rano byl juz jak wstawałam juz tak mam.Więc nie tylko ty.

Spadam spać dobrej i spokojnej nocki

reklama
Żaneta, Żużaczku gratulecje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słowiczku a u mnie takie same objawy jak u Łukasza.
Kaszel, zielony katar, delikatna gorączka. I do tego wychodzące 3,4. Mam już dość!!!!!!!!!!!

Do góry