reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Liwuśnik dostała takich wypiekków dzis i całe poliki ma jakby suche, wcześniej troszke miała i po posmarowaniu kremem przechodziło a dzis jak ruska lala ! Wygląda to jak alergiczne ale ja to wiąże z ogrzewaniem w domu i suchym powietrzem bo w zeszłym roku miała to samo :confused: sama nie wiem co myśleć !! Spotkałyście sie z czymś takim ???????
justynko jak alergie to policzki czerwonei takie jakby lakierowane nie wiem jak dokłądnie to nazwac. moze poprostu wiatr wiał a malutka ma delikatna skórke na twarzyczce.
ja juz sie wydziobałam z doła ....zjadłam dziecku wszystkie czekoladki popiłam jej soczkiem i gra.....szukałam dzis fajnej choinki ale nie ma nic ciekawego moze pogrzebie na allegro i uda sie by dotarła do swiat:confused: :confused: :confused:
gaga tablice super mała napewno sie ucieszy
a ja tez nie kupuje juz zabawek czas na kolejne ksiązki .maja zaczełam skupiac dłuzej uwage i lubi juz ksiazki z tekstem kupie chyba jakas mega wielka tania kolorową :-D :confused: :eek: :sick: i prazent z bani.
a u nas w tym roku nei robimy sobie jakis tam prezentów . tylko drobiazgi . mój tatus dostanie skarpetki -jak co roku :-) :-) mama etui na okulary bo maja rozprawila sie ze starym . no i to wszytsko . męzowego nie ma a paczek na misje wysyłąc nie mozna:wściekła/y: :szok: :wściekła/y: :zawstydzona/y: :-( :zawstydzona/y: :no: :wściekła/y: :zawstydzona/y: brat z bratowa w stanach . własnie dzis polecieli wiec nic wiecej nie kupuje . moja babunia z dzidzia dopiero bede u nas po swiatach wiec po zakupach .jedyny plus troche zaoszczedzonej kaski ale ja lubie robic prezenty i dosatwac tez ho ho i to bardzo........:baffled: :baffled:
marta co do rybek to ja nie wiem ...chyba justyna ma racje troche wiecej roboty i tyle .....ale decyzja wasza

reklama
no ja juz mówie dobranoc !!!

MADZIA od wiatru nie bo dzis nie była na dworze..... zobacze czy do jutra przejdzie
a mężowy długo tak na tej misji ???
papa

Dzień dobry kobietki !!!
Ja wczoraj po pracy doła jakiegoś miałam i zaszyłam się w kuchni, no i bigos....lazania......żurek.....pizze...jakoś mnie natchnęło na kucharzenie i dół przeszedł.
Oliwcia od wczoraj się katarzy, jak cholera. A ja dziś mam zaplanowany wypad (60km) do galerki na zakupy. Dla nikogo nic nie mam, żadnych prezentów, no i myślę, że dziś poszaleję. A dzieci zostają ze swoim tatkiem w domu.;-) Coś tatko ma smutną minę, lubi jak mu się kobita po domu krząta, a nie zostawia go "samego":-p
Ale ciągle będę myślała, o tej mojej katarzynce.
W tygodniu pracuję i nie ma dosłownie kiedy wyskoczyć na takie zakupy. Och te dylematy matek.:sick:
Justynka nie spotkałam się z takim uczleniem od suchego powietrza, ale być może to od tego. Nie doradzę nic, bo moje dzieci odpukać , ale nie alergiczne.

no ja juz mówie dobranoc !!!

MADZIA od wiatru nie bo dzis nie była na dworze..... zobacze czy do jutra przejdzie
a mężowy długo tak na tej misji ???
papa
do czerwca:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: to juz nei wiem od czeg moze jednak i alergiczne ale na co???? moze jakies cytrusiki ???

a juz po zakupkach :)maja spi ....chatka posprzatana pózniej wkleje fotki pomocnicy . choinka zamówiona na allegro mam nadzieje ze doswiat dojedzie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: a wiec blizej swiat niz dalej .....
anda jak ci dobrze ja bym tez sama na zakupy chciała bo z tym potworem to isnty koszmar:szok:

Witajcie kobitki.
U nas dziś leje i nic sie nie chce.
Marta ja uważam że z tymi rybkami to super pomysł.
Moje dzieci uwielbiają patrzec,a w szczególności karmic rybki.
Moja szwagierka ma własnie takie w kloszu-kuli.
Zawsze mają frajde i nie odstepują ich na krok,jak tam idziemy:tak:
A nie ma z nimi dużo roboty,tylko trzeba kupić nie "welony" tylko takie małe
"Głupiki" czy jakoś tak.One tak nie zanieczyszczeja.
Jak sie dowiem jak sie one nazywają to ci napisze.
A jak chcesz cos do zabawy ,to ja to polecam.Nie drogie a dziecie ma na pare lat radoche:EDUKACYJNE FOREMKI PIRAMIDA +CYFRY I ZWIERZĘTA !! (149218592) - Aukcje internetowe Allegro

Justyna
musze cie zmartwic. znam tą" ruską lalae"Ja miałam taki sam problem z Julią.Miała takie szorstkie i rozpalone polika.U nas to sie nasilało po mleku i jego przetwotach.Lub jak wychodziła na zimno,Lub ciepło.Taka reakcja na zmiane temperatur.Ja radze ci odstawić na jakiś czas mleko i mlekopochodne.Lub ograniczyć i zobaczysz.Ważne:U nas po kremach było jeszcze gorzej.

Zdrówka dla Oliweczki i reszty sierpniowych chorowitków.
A co ze słowiczkami????
Julia dziś dostała goraczki i siedzimy w domu, a tez miały byc zakupki.
Madzia trzymaj sie jakosbez chłopa i pamietaj że zawsze masz nas:tak:

Papa miłej niedzielki:-):elvis:
Coś agata dawno niezaglądała:confused:

a wiec szybciutko...........witam wszytkich...
noc jako taka... juz Olus jest tydzien bez cycusiów i radzi sobie dosc dobrze....:-) :-) :-)
wczoraj ubrałam choinkie.... zrobiłam pierogi....a dzisiaj mdli mnie jak diabli...zaraz eksmituje wszytkich z domu do markietu a sama połoze sie do łuzka....błogie lenistwo

WItam.
Jednym okiem skaczę na skoczni ;-) a drugim patrzę w monitor.
Pogoda paaaskudna. Adaś szósty. Nic się nie chce robić tylko spać. Ania pospała godzinę po obiedzie i teraz szaleje piętro niżej u dziadków.
Wczoraj byliśmy w markecie na zakupach, nawet nie było takiego nawału ludzi. Karp się mrozi, pierdółki pokupione, część prezentów też. Reszta prezentów we wtorek lub środę.
Ani zamówiłam AQUADOODLE - MATA DO MALOWANIA Z FIRMY EPEE (148012207) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze coś dokupię w tygodniu. Mam nadzieję, że poczta się postare i dośle na czas paczkę.

reklama
Żanetka jeszcze Ci nie powinszowałam, co niniejszym czynię.

Marta zdecydowaliście się na te rybki? Ja bym się chyba bała, że ta kula wyląduje szybko na podłodze i rybki stracą domek (i nie tylko). Z Anią nie ma nic pewnego... :baffled:. Ale w sumie niezły pomysł, bo zawsze dobrze, jak dzieciaki mają jakieś zwierzątka.
Żużaczku Bogucha wygląda jak rasowy prezenter. :tak::-):happy:

Do góry