reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a co do kalendarza, to kurcze nie wiem jak mam wam dać instrukcję, szukam tłą na necie, albo wśród swoich zdjęć no i kombinuję :-)

atol ja będe miała czas to mogę ci zrobić kalendarz

reklama
Przeczytałam:-)
A wiec po kolei
Gaga no widzisz już masz zamówionka:-)
chyba zostane twoim Menagerem:laugh2:;-)
Atol pozdrowionka dla Hanutka i Malutka i oczywiscie ciebie.
Trzymaj sie jakoś i niech dzidzia jeszcze troszke sobie podrosnie.
A ze szpitalem ,to wiesz wszystko w granicach rozsądku.
Uważaj na siebie i dzidziolka:tak:

No prosze i mamy kolejnego dzidziolka w brzucholku
Żaneta GRATULACJE!!!!!i dbaj o siebie
Ciekawe która nastepna?????
Słowiczku zdrówka.jak wtedy pisałam to własnie bałam sie że mężowy was zainfekuje.
Zdrówka dla bidulka Łukasia.Wstretne zapalenie spojówek Akysz....
Co do choineczki to my w wigilie stroimy,jakis taki zwyczaj mamy.
Tak jest wtedy rodzinnie bo przeważnie wszyscy w domku jesteśmy.
Zresztą nigdy wcześniej nie moge sie ogarnąć:baffled:
Marta NIE "obym miała racje"-JA MAM RACJE i ty powinnaś byc tego tak samo pewna jak ja:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Bogucha urodzony prezenter czy jak to żużaczek okresliła Czytaciel czy jakoś tam.Przystojniacha.:tak::tak::tak:
Bedziesz ty miała jak te wszystkie panny po tym programie zacznąwalić drzwiami i oknami;-)To dopiero bedzie ich IDOL:tak:

Hahhh.
Ale sie opisałam ,
a i oczytac też sie oczytałam ,to teraz wy czytajcie.:tak:
Gaga wiem oj wiem,i zaraz cie kopne.
Teraz masz Majcie to nie becz.Zrozumiała!!!!!
A On wroci bo bez ciebie by zginął;-)
I cóz to jest w porównaniu z tymi trzema dniami, wtedy gdy byłas w ciązy.PESTESZKA
No i świetna wiadomosc.Jednak twoja nauka nie poszła w las

No to narka ide przedszkolaczkowi baje przeczytać.
W piatki ma zawsze troche luzu i chodzi póżniej spać.
Ale przed snem Baja, a jak nie to szantarzuje mnie mówiąc:
"cała polska czyta dzieciom"i ja wymiekam:-D:-D
No ide bo mnie ponagla

oj bibi już zadzwonił i mi lepiej, ale coś czuję że jak Majula zakwili w nocy to ją do siebie wezmę żeby się przytulić :tak::tak::tak:

a z uczniów jestem dumna bo to w zasadzie nie moja tylko ich zasługa że dali radę

wiecie co zupełnie nie mogę sobie miejsca znaleźć co ja mam robić ???????
:szok::eek::confused::baffled::sick: w każdym razie piję heinekenka ;0

hej !!!!

bibi czytaj czytaj!!!! ciekawe po kim mała taki szantazysta ?? ;-) ja dzis męza wysłałam !!!

nonono Żużaczku nie pogadasz !!!!! rosnie gwiazdor !!!!

byłam na zakupach i praktycznie nic nie kupiłam takiego :wściekła/y: z tym dzieckiem nie da sie !!! smęci jakby ojciec ją przekupił i efekt był taki ze szybko oblecieliśmy i do domu !!!!

Justyna no wiesz przecież że po ..............Mamusi ,no cóż przyznaje:tak:
Zresztą ona ma takie zachowania jak ja,
czasem to niedobrze,ale cóż geny:-DPoza tym lubie jej czytac.
Taka chwila dla nas dwóch.:tak::tak::tak:
Gaga dziś w nocy to nie Maja do ciebie bedzie chciała tylko ty do niej:laugh2::laugh2::laugh2:
Bartuś zasadniczo nie śpi z nami od urodzenia,ale musze sie przyznać,:-p
że jak Krzyś idzie na noc ,
to mi samej jakoś tak dziwnie i zimno i wpuszczam małego na łuzio ,ale ciii.....
Julia nie chce ze mną spać bo jej ciasno.
Od małego spała sama to i teraz na dużym łózku jej niewygodnie.
Dla nas to lepiej.
Żużaczku no to Bogunio ,to prawdziwy facet.
Lubi spluwy.

reklama
Do góry