reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

che jechac na zakupy a ten gizd śpi juz 2 godz ale nie mam sumienia jej budzić !! zaswieczorem bedzie urzędować do poźnapo takiej drzemce !!!!

wczoraj to mnie doprowadziła do szału na spacerze nie da sie juzz nią wózkiem, nie chce siedzieć w nim za długo a za rączkę tez milejdi nie pójdzie tylko sama i efekt był taki ze jak dobiegłam do domu z nią to pot mi po plecach strużką sie lał !! Dzis z zakładu wracałam bo byłam na kawie u teściowej i zas to samo jęki kwęki czapka jest beee i juz nawet zagadywanie patrz piesek, sresek itp nie pomaga !! stwierdziłam ze na spacer bede ją brała góra 100m od domu :-p

reklama
Zanetka no to ratulacje!!!

Maximilian przespal cala nic z mala przerwa na flaszke i wstal dopiero o 10.40:szok: ,doslownie szok.Ja i tak nie wyspana bo mezus o 2-ej przyjechal i nadawalismy:-D do 4.30.Teraz moje dziecie na nowo spi ale go zaraz z wyra zwale bo inaczej to co to bedzie za wieczor.

kurdeeee ale newsy....
żanetka GRATULACJE!!!!!!!!!!!
a tak w ogóle to witam Was moje kochane:-)
dziś miałam wolny dzien (od pracy) bo tak poza tym to bardzo aktywny...jak to w domu....mialam się uczyć bo jutro mam imprezke bankową a w niedziele egzamin ale jakos mi to nie wyszło i przebałamuciłam cały dzień więc jak Olek uśnie na noc to może uda mi się wieczorkiem pouczyc ;-)

olo oglada tubisie na wideo... ja troche ogarne jego pokój bo tamn bomba wpadła... i bede o 20 go usypiała chyba ze mężus wróci i sie z nim troche posciska...:-) :-) :-)

juz bym sie połozyła i przytuliła do mojej podusi...

mąż to teraz nie ma pozytku ze mnie o 20 ide spać....hahahah

Bogucha będzie w telewizji 25go o 15.45 ale na regionalnej

przygotowanie nowego IDOLA
7244d6d20edefea5med.jpg

przed nagraniem
c3d1e046d492e9eamed.jpg

pzwiedzanie i przeszkadzanie
bf4644d3c752902amed.jpg

Żaneta jak Cię hormony ciążowe dopadną,to będzie pożytek...Przynajmniej ze mną Meżulo dobrze miał:cool2: :cool2: :laugh2:
Żużaczku,Bogucha wygląda lepiej niż niejeden prezenter tv :-)
Dominiś chyba zjada ostatnio jajka za Wasze dzieci,bo codziennie jadłby jajecznice z dwóch jajek.Ostatnio przystopowałam,bo nic innego nie chciał przez te wychodzące zęby.Chodzi zasliniony po pępek...:-( :sick:
Byli u nas znajomi ze starszą o kilka miesięcy koleżanką i się maluchy świetnie bawili....dopóki nie dopadli piłki i każde chciało ją mieć dla siebie.A wogóle mały był marudny,spał całe pół godziny w ciąg dnia:no:

Hejka!!!:elvis:
U nas nocka taka sobie mały dawał cyrki, ale juz nie takie jak wczoraj.
Zastanawiam sie czy to krupnik czy tesknota za mamusią.
Bo jak dziś płakał to sie tak mnie kurczowo uczepił jak małpka i nie dało rady go oderwac.Dopiero jak ululał na dobre to spał do rana.
Nawet mąż nie dał rady go odemnie odkleić:tak:
Justyna masz racje u nas nieraz po tej kaszy to takie sceny że chyba na jakiś czas zaprzestane go serwować.Mąż z Julią uwielbiają i bedą zasmuceni.
A zabaweczka faktycznie super.Jeszcze lepsza niż ta z Ikea.
Margarita trzymam mocno :tak::elvis:
Tyle narazie zdązyłam przeczytac.
Dalej nadrabiam......

reklama
witam kochane
zanetka wielkie gratulacje
zuzaczku dla Boguchy również
wogóle to Bogucha ma minę typu "idź mi stąd" :-)

u mnie smutaśnie, Krzysiek pojechał na szkolenie i jutro wraca, a ja nienawidzę jak go nie ma, ryczę po kątach i nie mogę sobie miejsc znaleźć, bibi coś wie o tym, jak leżałyśmy w szpitalu to K musiał jechac do Gdańska na trzy dni a ja ryczałam :-(

no ale jedna dobra wiadomośc dnia, dwoje moich uczniów przeszło z chemii do rejonu :) może będe miała laureatów olimpiady :tak::tak::tak:

Do góry