reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ŻANETA mam pytanko jak smazysz omlet ??????????ja bym chciala dla małej ale ona nie znos jajek z czymi jak mozna go usmazyc zeby chetnie zjadła ???

reklama
My po spacerku, dziewczynki się posiliły, teraz chwilę się pobawią i spać.

Własnie żaneta daj przepis na omlet. Chociaż ja dziewczynkom kiedyś smarzyłam taki na słodko z dżemem, ale nie chciały.

Madzia, a próbowałaś robić małej jajecznicę?? Ja robię taką na masełku z paróweczkami, to dziewczynki zjedzą zawsze z 2 jajek i parówka do tego.

Madzia, a próbowałaś robić małej jajecznicę?? Ja robię taką na masełku z paróweczkami, to dziewczynki zjedzą zawsze z 2 jajek i parówka do tego.

próbowałam i wygrzebuje parówki a jajkiem pluje ,,,,mała cwaniarka.....jako tylko pod postacia niewidoczna ...moze własnie taki omlet by zjadła . nalesniki w sumie tak sobie ale czasem kęsk a złapie jak powiem ze to ciacho:-) :-D :-)

Madzia, mi wyszedł ale i tak te stworki nie chiały go jeść.
marta ja juz wcale nie mam pojecia co i jak gotowac. mi sie wydaje ze ciage mała je to samo .... w sumie wszytsko je a zawsze jest problwm co ma przekąsic . nie chce za bardzo np. smazonego miesa dawac .... wsumie nie boli jej brzuch ale zawsze lepiej gotowane .... i tak wkoło . zreszta cały czas mie sie wydaje ze dzien kreci sie wokól jedzenia .

marta ja juz wcale nie mam pojecia co i jak gotowac. mi sie wydaje ze ciage mała je to samo .... w sumie wszytsko je a zawsze jest problwm co ma przekąsic . nie chce za bardzo np. smazonego miesa dawac .... wsumie nie boli jej brzuch ale zawsze lepiej gotowane .... i tak wkoło . zreszta cały czas mie sie wydaje ze dzien kreci sie wokól jedzenia .

Skąd ja to znam. Wstaję rano i zastanawiam się co im zrobić na obiad i na śniadanie. I tak codziennie.

ŻANETA mam pytanko jak smazysz omlet ??????????ja bym chciala dla małej ale ona nie znos jajek z czymi jak mozna go usmazyc zeby chetnie zjadła ???

olek tez nie znosi jajek

a robie tak : jaja trzepaczka rozbijam dodaje troche mleka soli , dla dorosłych pieprz, i groszek zielony w to i szyneczka w paseczki .... smaze jak przewroce tak jak nalesnika na upieczona strone kłade potarty ser... ser sie rozpuszcza....olusiowi taki nalesnik smaruje zupką ze słoiczka kurczak z papryka i pomidorem a sobie z ketchupem...

tylko tak olo je jajka

reklama
Do góry