reklama
RATUNKU
nie mam pomysłu na prezent dla Majeczki, co wy kupujecie na gwiazdkę ????? tyle miałam pomysłów a teraz wszystko wydaje mi sie beznadziejne![]()
Gaga, mam ten sam problem:-( :-( Ale mamy jechać z Piotrkiem w niedzielę na zakupy, jeżeli moi rodzice zostaną z Maluchami. Mieliśmy im kupić taką maskotkę na biegunach, ale obawiam się, że to może być niebezpieczne przy tych moich wiercipiętach.
Zwierzaki na biegunach od producenta tanio ! ! ! (150299914) - Aukcje internetowe Allegro
Marta najważniejsze nie tracic nadzieji.Szansa trafi sie w jak najmniej oczekiwanym momencie,a półki co nie stresowac sie za bardzo.
Zobaczysz że wam też sie uda i bedziecie cieszyc sie tak jak słowiczki teraz![]()
Bibi, obyś miala rację

żaneta28
Fan(ka)
posprzatałam troche... dzisiaj moj mąz jedzie do torunia na wigilie firmowa....wiec cały dzien z olem...kota chyba dostane...ten piernik niczym sie nie bawi dłuzej niz kilka minut...szok
evelinka
Fanka BB :)
Marta,rzeczywiście ja bym się bała z tym bujakiem,bo jedna może drugiej nóżkę albo rączkę przygnieść.Różnie to z dziećmi bywa,a wiadomo upilnować niekiedy trudno...
Rozglądałam się za przebijanką,ale nie ma u nas w pobliżu.Tylko takie wielkie drewniane,że jak spróbowałam,to sama nie mogłam przebić
Chyba jedak zrobimy wycieczkę do tesco...:sick:
Rozglądałam się za przebijanką,ale nie ma u nas w pobliżu.Tylko takie wielkie drewniane,że jak spróbowałam,to sama nie mogłam przebić

MADZIA
mama majuni i groszka
ŻANETKA WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I CIERLIWOŚCI
witam
u nas nocka przespana cała wiec humor dopisuje . ja na świta nie sprzatam bo nawet ich nie czuje . męzowego nie bedzie a my we dwie n a wigilie do mojej mamy wiec troche smutno. najgorsze jest to ze i drugie wspólne swieta nas omina
atol - duzo zdrówka , rosnijcie i szybkiego roozwiazania
ja to juz nie mam wcale pomysłów co pod choinke wiem jedno ma to byc cos mega taniego bo zaa bardzo nie mam kasy na kolejna zabawke i mega fajnego
gaga -kalendarz rewelka ....hmmmmm moze jakis ogólny instrukatarz jak sie to robi:-) :-) :-)
marzenaalicja podejscie do sprzatania jak najbardziej w moim stylu wiec wielkie gratki - nie dajmy sie zwariowac ho ho mery christmas
żaneta wstawiaj suwaczek i zaczynamy odliczanie tylko patrzec a juz bedzie kolejny dzidziolek .........
swoja droga spóznia mi sie @ -czyżby porzegnainia były brzemienne w skutki ....oby nie!!!!!!!!!!!hihihihihi
witam
u nas nocka przespana cała wiec humor dopisuje . ja na świta nie sprzatam bo nawet ich nie czuje . męzowego nie bedzie a my we dwie n a wigilie do mojej mamy wiec troche smutno. najgorsze jest to ze i drugie wspólne swieta nas omina
atol - duzo zdrówka , rosnijcie i szybkiego roozwiazania
ja to juz nie mam wcale pomysłów co pod choinke wiem jedno ma to byc cos mega taniego bo zaa bardzo nie mam kasy na kolejna zabawke i mega fajnego
gaga -kalendarz rewelka ....hmmmmm moze jakis ogólny instrukatarz jak sie to robi:-) :-) :-)
marzenaalicja podejscie do sprzatania jak najbardziej w moim stylu wiec wielkie gratki - nie dajmy sie zwariowac ho ho mery christmas

żaneta wstawiaj suwaczek i zaczynamy odliczanie tylko patrzec a juz bedzie kolejny dzidziolek .........
swoja droga spóznia mi sie @ -czyżby porzegnainia były brzemienne w skutki ....oby nie!!!!!!!!!!!hihihihihi
MADZIA
mama majuni i groszka
kawka zaparzona , babka maślana pochłonieta ....... dzidzia spi. ach jakie zycie jest piekne .............. chyba bym zapaliła jeszcze nie paliłam juz ho oho ale mnie ochota naszła ......nie nie nie !!!!!!!!!!!nawet o tym nie mysle .
ja juz do konca grudnia nie ide do pracy. kilka dni mam do odrbrania za nadgodziny . dzielnie pracowałam do wtorku i teraz az 1 stycznia id e
wiec odpoczywam .........
:sick:
-chyba .
ja juz do konca grudnia nie ide do pracy. kilka dni mam do odrbrania za nadgodziny . dzielnie pracowałam do wtorku i teraz az 1 stycznia id e

reklama
żaneta28
Fan(ka)
kawa sie pije... słone pluszki pałaszuje i za chwile ide omlet na obiad smażyc... troche nietypowy obiad ale jeden plus -szybki...:-) :-) :-)