reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

My po szczepnienu.Ale był popis histerii,zupełnie jak w Superniani.Całe szczęście,że z mężem byłam to mi pomógł,bo siły już ma Domiś,że hej.Chciał mi wiać już na poczekalni i ryyyk niesamowity,aż niemowlaczki się zdziwione rozglądały...:szok:
Ale pocieszenie jest-następne szczepionko za 5 lat :happy:
To ja chyba jedyna będę,co mdłości w czasie ciąży nie miałam:-) Tylko na paprykę mnie odtrącało i do dzisiaj za nią nie przepadam.

reklama
A ile to cudo kosztuje, tzn mars :confused: Bo ja byłam w sklepie no i oczywiscie zapomniałam zakupić :wściekła/y:
u nas 1,90 jadlam wsobote na uczelni dobry.
A tak wogóle witam mała poszła na drzemkę wiec nadrabiam zaległości a macie dziś tępo
Żaneta gratluję a co do mdłosci to nie bardzo wiem jak to jest bo ciąze wspominam wspaniale i bez mdłości.
mąz zaraz po pracy pojechał do Rzeszowa z teściową
zaraz powklejam zdjęcia małej

Maximilian dopiero teraz poszedl spac.Chyba nie dam mu dlugo pospac bo mi wieczorem da popalic.Co z tego ze mi z rana daje pospac bo spi do 9.30 skoro wieczorem nie chce isc lulu:-( .O i taka to robota z moim dzieckiem;-) .

Evelinka,Maximilian odstawia identyczne cyrki u lekarza.Jeszcze dobrze do przychodni nie wejde,a on sie drze w nieboglosy.Mielismy isc na szczepienie przed swietami,ale ze wzgledu na malego rozwolnienie szczepionka bedzie dopiero po swietach.Ale mu sie udalo:-) .

Evelinka, właśnie byłam 2 tygodnie temu z moimi na szczepieniu, bo mieliśmy zaległy HIB i też był niezły dym. Następne mamy w kwietniu i to podwójne i nie wiem jak to będzie:-(

Ja też musze spróbować tego Marsa skoro tak namawiacie.

Domicela, u nas taka sama pogoda, piękne słońce, ale tak mroźno i dodatkowo wiatr wieje i to zimny że ja sama zmarzłam.

Ale mi się nic nie chce:-( Jak wstaną te moje Lalki to dostaną zupkę a potem muszę im powiesić nową firnakę bo leży uprasowana i czeka.

Anda, dobrze że pierwszy dzień w pracy sie udał. Z moją pracą nic nie wyszło niestety i dalej siedzę w domku.

marzenaalicja czy Twoje starsze dzieci to bliźnięta? bo piszesz, że dwa razy "przechodziłaś" mdłości :baffled::confused: (albo raz udało Ci się bez...). I tak sę zadstanawiałam, czy Twoje pociechy są/będzie dwujęzyczni czy tylko szprechają/ będzie szprechać po nuiemiecku?

reklama
Do góry