reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

A my mamy jakiś inny tryb szczepień czy co? Mam wpisane w książeczkę, że następne na przełomie 18. i 19. miesiąca.
Szczepienia szczepieniami, ale chyba Wam nie napisałam, że mam w piątek z Maraskiem testy alergiczne. Będą mi go kłuć na pleckach. Nie wiem jak to wytrzymamy bez drapania, muszę jakieś zabawki zabrać. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
A póki co martwiłam się, jak mu zostanie ta dieta, jak my będziemy jeździć po świecie - ani człowiek się nie zatrzyma na śniadanie na stacji benzynowej, ani na obiad do restauracji nie pójdzie. I wieźć całą furę jedzenia w bagażniku... I przed chwilą sprawdziłam jedną tylko firmę (włoską), gdzie można kupić produkty... W całej Polsce tylko w 19 miejscach (w Szczecinie w 1, w Warszawie w 9), ale już w Niemczech w jednym tylko landzie jest koło 20 punktów, a w każdym z włoskich regionów blisko 50 :-)

reklama
hej..ja tez sczepie styczen-luty miedzy 16-18 misiacem hib skojazona , ale byłam juz po recepte..zobacze jak bedzie olo sie czuł i czy zdrowy bedzie to pójde moze przed gwiazdką...

dzisiaj pozegnanie cycusia na dobre ... dla Olusia cycus jest beeeeeeeeee... zobaczymy jak to bedzie w nocy..flacha sie chłodzi 250 ml mleka ...zobaczymy jak zareaguje pewno ryk bedzie...:-) :-) :-)

Nie wiem Dziewczyny,ale ja nie brałam tych skojarzonych,tylko robię te zwykłe i miał dziś ostatnie na razie kłucie w dwie rączki.Ale gdy tylko opuściliśmy ośrodek to uśmiech wrócił na twarz i do końca dnia bez żadnego marudzenia.Ząb chyba wyszedł,bo już nie płakał,tylko na noc nic nie chce jeść,ale przesypia w miarę ładnie.
Używała któraś maść PIMAFUCORT na zapalenia skóry?Bo mi właśnie zapisała i jestem ciekawa,czy to pomoze...:confused:

Bogus będzie miał w piatek nagranie w telewizjii :eek:
został wytypowany do czytania recenzji jakiejś ksiązki - jako najlepszy czytaciel. Dzis Tomek zgode podpisywał
w piatek wiezie go na nagranie do studia a emisja chyba w niedziele będzie??
W pietek im powiedzą...:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

No a my po kąpaniu Amelka zaliczyla guza ogromnego wstaje mi niedobrzelec w wannie i walnęła dobrze ze tylko guz nic wiecej jak pomysle co się mogło stac brrrrrrrrrrr
oglądam "M" i po uciekam do moich skarbów także do jutra papa
Dobrej spokojnej nocki pa

Żużaczku, u Was cała rodzina taka zdolna?
Mój mąż mnie wkurza. Za 2 tygodnie święta, a on codziennie kupuje Małej jakiś prezent i... daje jej! Nie może się powstrzymać i odłożyć pod choinkę!

witam
zaległosci nadrobiłam
maja chora -katarzysko na maxa . my szcepienie mamy miec 21.12 ale chyba nic z tego:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wszytsko jest do dupy ...........ups .znikam odezwe sie pózniej. pozdrawiamy

Madzia - zdrówka dla małej!!!!!!!!!!!!!

Żuzaczku - no to gratulować. Napisz w jakim programie i o której godzince będzie pierworodny to sobie pooglądamy :tak:

Goga - myślę, że poza dostępnością produktów bezglutenowych dochodzi to, że w knajpach na zachodzie nie trzymają się sztywno karty i jak powiesz czego dziecko nie może jeść to na pewno coś zaproponują. W Polsce to zależy - czasami jest tak, że ci jajecznicy nie usmażą bo to nie ta pora albo nie mają jej w menu :no:

A my jeszcze nie zrobiliśmy tej szczepionki na różyczkę. A następna jest po 18 miesiącu więc jeszcze trochę czasu. Przyspieszać nie będę bo Mery nie lubi lekarzy :baffled:

reklama
Mam pytanko. Zamawiałyście może kalendarze z dziećmi na allegro, oczywiście z waszymi dziećmi ;-) :confused: Bo ja bym chciała i nie chodzi mi o cenę a o jakość papier kolory. No i nie wiem u kogo????????????? Napiszcie czy u kogoś zamawiałyście.

Do góry