reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja też jeszcze nie jadłam nowych marsów...Ostatnio rzadko kupuję w ogóle omijam te półki w sklepie;-).
Mieliśmy dzisiaj inaugurację basenu :eek:.I na początku był kwik i jęczenie a później jej się spodobało i nie chciała iść.Ale z niej cykor straszny:szok:.
W ogóle to mam dzisiaj dzień do bani mąż mnie wkurza na każdym kroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko na basenie był poprawny.:baffled:Przydałby mi się ten mars na poprawę nastroju.

domicela no to przesyłam Marsika bo ja właśnie zajadam...mążuś musił mi kupić bo miałam język do podłogi tak za mną chodził;-) :-)

Dajcie mi trochę tego marsa. Chodzi za mną i to bardzo. Reklama w gazecie jest zachecająca. Muszę sobie zrobić odpust i go wciągnąć.
Mailen szczeniaczek-uczniaczek to najbardziej u nas trafiona zabawka. Fajne piosenki, słówka, super. Oliwka i siostry Natalka ją uwielbiają, choć wiadomo, że najczęściej leży w kącie, jak wszystkie pozostałe:laugh2:

Byliśmy w kościółku, oj siedzenia twarde dały mi się we znaki. Po operacji już miesiąc a ja mam "tam" jeszcze pełno nierozpuszczonych nici. A jutro do pracy, czuję sie tak, jakbym po macierzynskim wracała.
Mega - stres mnie dopadł. Dobrze, że mam tam miękki fotel :-D

buteleka na nalewekę
4ade5369c658b431.jpg

anda cieszę się że u Was szczeniaczek-uczniaczek się sprawdza, mam nadzieję że i u nas zrobi furorę...chociaż wiadomo że i tak po paru minutach pójdzie w kąt, jak każda ale myśle i że i tak warto dla tych paru chwil szczęścia i radości na twarzy maluszka:-) ;-) :tak:

Witajcie
Ja po wykladach i po kolokwium z matmy zobaczymy co to będzie
Gaga no to gratki ja tez tak chce
Żuzaczku śliczności tworzysz napewno złoże zamówienie tylko w pózniejszym czasie
Atol no to juz niedługo jak czytam to mi sie wydaje ze to tak niedawno a tu brzdac lata i dokazuje
uciekam do pózniej

reklama
Do góry