reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja też jeszcze nie jadłam nowych marsów...Ostatnio rzadko kupuję w ogóle omijam te półki w sklepie;-).
Mieliśmy dzisiaj inaugurację basenu :eek:.I na początku był kwik i jęczenie a później jej się spodobało i nie chciała iść.Ale z niej cykor straszny:szok:.
W ogóle to mam dzisiaj dzień do bani mąż mnie wkurza na każdym kroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko na basenie był poprawny.:baffled:Przydałby mi się ten mars na poprawę nastroju.

domicela no to przesyłam Marsika bo ja właśnie zajadam...mążuś musił mi kupić bo miałam język do podłogi tak za mną chodził;-) :-)

Dajcie mi trochę tego marsa. Chodzi za mną i to bardzo. Reklama w gazecie jest zachecająca. Muszę sobie zrobić odpust i go wciągnąć.
Mailen szczeniaczek-uczniaczek to najbardziej u nas trafiona zabawka. Fajne piosenki, słówka, super. Oliwka i siostry Natalka ją uwielbiają, choć wiadomo, że najczęściej leży w kącie, jak wszystkie pozostałe:laugh2:

Byliśmy w kościółku, oj siedzenia twarde dały mi się we znaki. Po operacji już miesiąc a ja mam "tam" jeszcze pełno nierozpuszczonych nici. A jutro do pracy, czuję sie tak, jakbym po macierzynskim wracała.
Mega - stres mnie dopadł. Dobrze, że mam tam miękki fotel :-D

buteleka na nalewekę
4ade5369c658b431.jpg

anda cieszę się że u Was szczeniaczek-uczniaczek się sprawdza, mam nadzieję że i u nas zrobi furorę...chociaż wiadomo że i tak po paru minutach pójdzie w kąt, jak każda ale myśle i że i tak warto dla tych paru chwil szczęścia i radości na twarzy maluszka:-) ;-) :tak:

Witajcie
Ja po wykladach i po kolokwium z matmy zobaczymy co to będzie
Gaga no to gratki ja tez tak chce
Żuzaczku śliczności tworzysz napewno złoże zamówienie tylko w pózniejszym czasie
Atol no to juz niedługo jak czytam to mi sie wydaje ze to tak niedawno a tu brzdac lata i dokazuje
uciekam do pózniej

reklama
Do góry