reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

justynka fajnie, że już jesteś. My też za Tobą tęskniłyśmy. Dawaj zdjęcia małej, bo zapomniałyśmy, jak wygląda ta nasza Liwusia.
My już po spacerku. Mała mi teraz siedzi na biurku i wywala wszystkie kredki Arturowi, a jak ją zsadzę na podłogę , to jest płacz i źle, a na biuku, na wysokości cisza i zabawa, po prostu cool.

A mnie już bierze stresor przed poniedziałkowym powrotem do pracy. Miesiąc mnie tam nie było, a wdodatku ta koleżanka-księgowa, którą zastąpię właśnie zmyka na zwolnionko i tylko przekaże mi co nieco i heja, musze sobie radzić sama w 20 osobowej firmie.:no:

reklama
tak myslę o naszym atolku................pewnie tuli już swoją drugą córeczkę, a żanetka dopiero co nam tu zaciążyła :-) . W czwartek sie dowiemy.

zamówienia przyjmuję :-D:-D, ale jesli z maluszkiem, to dopiero po świętach:-(, bo nie miała bym jak druknąć zdjęć - mąż na urlopie i nie mam dostępu do lasera....:cool2: a o cene to sie gagi pytajcie :-p

Trójki w natarciu.Do tej pory żadne zęby tak nam nie dawały w kość.Koszmar.Mały nic nie spał,nic prawie nie jadł,marudził,płakał...:szok: Mam dość :sick: :sick: Już śpi,ale co to za pocieszenie,skoro z pustym brzuszkiem.Oj,dzisiaj w nocy to Mężusia przywołam do niego...
Żużaczku ,super to zrobiłaś,masz supertalent ;-)
Justyna jak ja bym chciała,żeby mój na nocnik choć raz na dłużej przysiadł.Nie ma szans:no:
Wkurzyłam się dzisiaj,bo czekaliśmy na rynku na Mikołaja,a on sie spóźniał,w dodatku zaczęło padać i mykalismy do domciu.Na pocieszenie kupiłam małemu dmuchaną...krówkę.

a kuku, a wlasnie ze jeszcze nie urodzilam, chociaz juz jestem zmeczona, ale dobrze by bylo pochodowac jeszcze brzdaca, bo na ostatnim USG okazalo sie ze jest mniejszy o jakies 3 tygodnie ( kurteczka nie wiem co jest Hanutek tez taki malutek byl)

13 grudnia ide na kolejne USG i sie okaze co dalej, polozenie miednicowe, kolejne cc, lekarz mowil ze pomiedzy swietami a nowym rokiem takze troche czasu jeszcze jest

a nie pisze bo jakies doly mnie nachodza, a poza tym czasu bardzo malo, jeszcze duzo rzeczy do zrobienia, bo potem to az strach sie bac, chyba musze sie zglosic do slowiczka na kurs jak sobie radzic z dwojka malutkow z mala roznica wieku:tak:

no trudno znow jak sie dorwalam na chwile to nikogo nie ma, pozdrawiam i odezwe sie za jakis czas, pa, pa, pa

ale fajnie czytać ze ktoś tu tez tęskinił :tak:
Zdjęcia Anda mojej panny bedą w najbliżyszym czasie !!

nonononono co ja czytam ??? Żanetka ???
ciekawe jak sie ma Finiak odzywała sie w ogóle ?
a u nas Mikołaj przyszedł z wielgachnym worem, przebrała sie moja koleżanka która robi za Mikołaja i jest sporych gabarytów wiec wyglądała wiarygodnie ! bałam sie ze Liwia rozbeczy sie albo bedzie sie bała bo boi sie mężczyzn a z brodą i w okularach to juz w ogóle masakra ! No i Mikołaj zadzwonił dzwonkami i mówie jej idz zobacz kto to i biegiem na korytarz i staneła jak wryta a za chwile wielkie łoooooo i dała cześć normalnie zostaliśmy w szoku na jej reakcję poza tym prezenty sama se powyciągała tak jakby wyczuła ze to tylko przebieraniec :-)

a to krzesełko zarąbiście sie sprawdza Liwia zachwycona, spróbowała by nie bo zjeżdziłam sie za tym jak głupia bo w sklepach ok 200zł a w Makro w promocji 140 i poświeciłam sie i o 6 rano jechałam :szok: ale sie opłaciło bo dziecko zadowolone

reklama
Faktycznie w weekendzik tu puściutko. To ja piję kawke z justynką, skoro nikt nie chce się dołączyć. Już idę wstawiać wodę. Właśnie miałam zlot rodziców i siostra z Natalką i mój kolega, wszystkim kawkę podałam , a sama herbatkowałam. Poszli już , uspię dziecię niedługo i kaffkuję.

atol no to mnie zaskoczyłaś. A ja myslałam, że masz termin na początek grudnia.:eek:

Do góry