reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Mój mąż dzisiaj po prostu przeszedł samego siebie:szok:Już zresztą się określił ale nie napiszę tego na bb. Pojechał dzisiaj do W-wy na szkolenie i jeszcze wczoraj mu mówiłam ,że jak zadzwoni budzik to ma wstawać a nie przykładać głowę do poduszki bo pociąg nie poczeka.A on co????Oczywiście stwierdził ,że budzika nie słyszał.
Także siedzę dzisiaj sama, Jula spi a jak się obudzi to nie wiem czy pójdziemy na spacer bo jakoś tak dżdżysto jest.....

reklama
Domicela - szwedzkie przekleństwa muszą brzmieć nieźle :-D

A w marketach rzeczywiście ruch się robi ogromny. Ja wczoraj byłam ok 11 było na prawdę sporo ludzi. My zostawimy pewnie wszystko na ostatnią chwilę :wściekła/y:

Czesc Dziewczynki,my juz pospacerku.Wczoraj wieczorem byly u nas straszne wiatry,a dzis sloneczko swieci i jest cieplo.maximilian ma chyba nudy bo lata wte i wefte i nie wie co ma ze soba zrobic.O dziwo ze mi do kompa nie dochodzi:eek: .Moj Maximilian tylko "mama" mowi,a jak cos chce to wola "a,a,a,".Leniuch:tak: .

Domicela ja mowie na codzien po niemiecku i jak rozmawiam z kims po polsku i mezowy przy tym jest to mowie i do niego w ojczystym jezyku,a on sie na mnie patrzy i usmiecha sie i czeka az ja sie sama kapne co mowie.Radochy przy tym jest co niemiara:-D .

Zuzaczku oby tak dalej Ci sie powodzilo.Zycze powodzenia w interesach.

oj ja po zajęciach, puścili nas wcześniej na szczęście, prof powiedział że mi już zaliczy egzamin :-) a dobrze bo to równania różniczkowe

idę odpoczywać

a to kochana Majeczka Gagi
f40c25d583e0adc4.jpg

zezuczku rewelacyjna ta Majeczka... brawoo...

witam i zmykam...

olo szaleje dzisiajesza noc rewelacyjna tylko3 pobudki... ide uspokoic tego mojego urwisa - trzymajcie sie kobitki do poniedziałku:-) :-)

hej kochane WRÓCIŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas same zmiany :

- Liluśnik od tygodnia nie cycoli :-) i przeszło tak gladko ze dalej w to uwierzyć nie mogę !!!
- no i super przesypia noc śpi od 20 czasem 21 do 6 lub 7 z reguły prześpi czasami obudzi sie i biore ją do nas i zaraz spi dalej - też w to uwierzyc nie mogę i ciesze sie jak dziecko !!!!!
- woła i robi kupsztale w nocnik i prawie kazde siusiu jak jesteśmy w domu tez syglalizuje i robi na nocnik !!

a co to za cudeńka tu nasz Żużaczek pokazuje ?!!!

no to tak po krótce !!!

ale sie stęskniłam za Wami !!!

Och Justyna ale masz dobrze , jak ja Ci zazdroszczę tego nocnika.....Julka nawet na nim nie posiedzi 3 sekund tak ją parzy.Jest taka kochana ale nocnik to porażka:baffled::baffled:
A tak w ogóle to zaglądaj częściej.
Żużaczku przyjmujesz zamówienia???;-)

reklama
ja mam taką nadzieje, że żużaczek przyjmuje zamówienia. Już nawet miejsce w kuchni zrobiłam na taki cudny notesik:-)

Do góry