reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mój mąż dzisiaj po prostu przeszedł samego siebie:szok:Już zresztą się określił ale nie napiszę tego na bb. Pojechał dzisiaj do W-wy na szkolenie i jeszcze wczoraj mu mówiłam ,że jak zadzwoni budzik to ma wstawać a nie przykładać głowę do poduszki bo pociąg nie poczeka.A on co????Oczywiście stwierdził ,że budzika nie słyszał.
Także siedzę dzisiaj sama, Jula spi a jak się obudzi to nie wiem czy pójdziemy na spacer bo jakoś tak dżdżysto jest.....

reklama
Domicela - szwedzkie przekleństwa muszą brzmieć nieźle :-D

A w marketach rzeczywiście ruch się robi ogromny. Ja wczoraj byłam ok 11 było na prawdę sporo ludzi. My zostawimy pewnie wszystko na ostatnią chwilę :wściekła/y:

Czesc Dziewczynki,my juz pospacerku.Wczoraj wieczorem byly u nas straszne wiatry,a dzis sloneczko swieci i jest cieplo.maximilian ma chyba nudy bo lata wte i wefte i nie wie co ma ze soba zrobic.O dziwo ze mi do kompa nie dochodzi:eek: .Moj Maximilian tylko "mama" mowi,a jak cos chce to wola "a,a,a,".Leniuch:tak: .

Domicela ja mowie na codzien po niemiecku i jak rozmawiam z kims po polsku i mezowy przy tym jest to mowie i do niego w ojczystym jezyku,a on sie na mnie patrzy i usmiecha sie i czeka az ja sie sama kapne co mowie.Radochy przy tym jest co niemiara:-D .

Zuzaczku oby tak dalej Ci sie powodzilo.Zycze powodzenia w interesach.

oj ja po zajęciach, puścili nas wcześniej na szczęście, prof powiedział że mi już zaliczy egzamin :-) a dobrze bo to równania różniczkowe

idę odpoczywać

a to kochana Majeczka Gagi
f40c25d583e0adc4.jpg

zezuczku rewelacyjna ta Majeczka... brawoo...

witam i zmykam...

olo szaleje dzisiajesza noc rewelacyjna tylko3 pobudki... ide uspokoic tego mojego urwisa - trzymajcie sie kobitki do poniedziałku:-) :-)

hej kochane WRÓCIŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas same zmiany :

- Liluśnik od tygodnia nie cycoli :-) i przeszło tak gladko ze dalej w to uwierzyć nie mogę !!!
- no i super przesypia noc śpi od 20 czasem 21 do 6 lub 7 z reguły prześpi czasami obudzi sie i biore ją do nas i zaraz spi dalej - też w to uwierzyc nie mogę i ciesze sie jak dziecko !!!!!
- woła i robi kupsztale w nocnik i prawie kazde siusiu jak jesteśmy w domu tez syglalizuje i robi na nocnik !!

a co to za cudeńka tu nasz Żużaczek pokazuje ?!!!

no to tak po krótce !!!

ale sie stęskniłam za Wami !!!

Och Justyna ale masz dobrze , jak ja Ci zazdroszczę tego nocnika.....Julka nawet na nim nie posiedzi 3 sekund tak ją parzy.Jest taka kochana ale nocnik to porażka:baffled::baffled:
A tak w ogóle to zaglądaj częściej.
Żużaczku przyjmujesz zamówienia???;-)

reklama
ja mam taką nadzieje, że żużaczek przyjmuje zamówienia. Już nawet miejsce w kuchni zrobiłam na taki cudny notesik:-)

Do góry