reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam. Tylko zaglądnęłam zobaczyć co słychać na bb i się zmywam.
Żużaczkowy biznes się kręci, ho ho ho, super.
Gaga się pojawiła.
Zaraz tą spację wyślę w kosmos :wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y:...
Spadam, dobrej nocki wszystkim...

Witam
Ja dzis zalatany dzień miałam j
musiałam odwozić szwagrostwo z dziecmi póżniej przyjechała kuzynka Krzyśka pózniej pojechałam na mieszkanie którym sie opiekujemy szwagierki przyjechała ciotka moja z kuzynem no i musiałam jechac na mieszkanie nasze które my wynajmujemy no i do 22 była ciotka padam
Amelka spoko jutro bidulka większośc dnia z babcią bo my na wykłady a w niedziele klęska bo mamy sprawdzian czy cos z matmy Gaga daj swojej wiedzy troche;-) i trzymajcie kciuki za mnie i męża
Gaga zdrówka i wytrzymałości
Żużaczku to juz hurtowo bedzie szło:-D
Słowiczku zdjątak świetne pośmiałam

To ja się dzisiaj witam pierwsza :-)

Dopijam zimną kawę i dojadam pancake'a.
Dziecko pojechało z tatą do......... hutrowni budowlanej. Będzie miało rozrywkę - hmmm.

MIłego łikiendziku.

Kurka,nocka do bani.Małemu coś na żołądku stanęło i dopiero dziś po kupsku humor mu się poprawił.Nawet temperaturę miał,cały rozpalony...:-( Od wczoraj nic nie jadł,niecałą godzinę temu dopiero zaliczył jajeczniczkę.Teraz zasnął i myślę,że po obudzeniu się będzie lepiej...:-)
Agata dziecko jak dziecko,ale tata jaką będzie miał rozrywkę...:laugh2: :laugh2:

He he Agata przypominasz mi moją teściową , która totalnie i namiętnie miesza języki : polski, szwedzki i włoski.I wiele razy zdarzyło jej się że mówiła do mnie po polsku a za chwilę gada do mnie po svenska:eek: Ale mistrzostwo świata to są jej sms-y pisze tak jak jej pasuje ,to słowo ,które w danym języku pisze się krócej.
Jest grupa wyrazów które ja też tak używam np nie mówimy już arbuz tylko cocomero z wł. Poza tym przekleństwa przy dzieciach lepiej brzmią po szwedzku fyyyyyyyyy fan.:-):-)Ktoś postronny czasami nie jest zupełnie w temacie

reklama
Mnie też te zdjęcia ubawiły, kilka już wcześniej widziałam ale super się ogląda tak hurtem.
Wczoraj byłam w M1 i jak zobaczyłam kolejkę w realu po karpia to wymiękłam :szok: miała chyba ze 150 m. ,normalnie ludzi ogarnął szał zakupowy a ja gdybym nie potrzebowała pampersów to w życiu bym się nie ładowała w piątek wieczór do sklepu:no::no:.
Muszę się pochwalić ,ze Julka mówi coraz więcej , poza tym potrafi wziąć swoją grubą książkę i odnaleźć właściwą stronę ze zwierzem i je nazwać , zwierząt jest 18 ale ona umie na razie powiedzieć : tygrys, wąż, papuga.Oczywiście mówi po swojemu tigis,wąw,papua, wawa na ważkę.:-):-):-)Śmieszna jest i stara się dużo powtarzać słów jak ją proszę.

Do góry