reklama
agata806
Fan(ka)
Czesc
U nas nocka przespana więc i humor niezły. Zamiast spaceru były zakupy i plac zabaw w centrum handlowym. Dziecko zasneło dopiero o 14.30.
Darek nie powinien puszczać mnie samej do sklepu. Niby nie kupiłam nic specjalnego a kasy puściłam że szok Ale sukcesem było to że dziecko wysiedziało w wózku pół godziny.
Arabella - poprzednia podopieczna naszej niani usypia jedynie na spacerze - nie ma spaceru nie ma spania. Wcześniej w dzień spała tylko u Kasi lub mamy na brzuchu. Myślę, że dzieciaki same sobie wybierają sposób zasypiania, że nie zawsze można je "ulożyć" i tu silna wola nic pomoże.
U nas nocka przespana więc i humor niezły. Zamiast spaceru były zakupy i plac zabaw w centrum handlowym. Dziecko zasneło dopiero o 14.30.
Darek nie powinien puszczać mnie samej do sklepu. Niby nie kupiłam nic specjalnego a kasy puściłam że szok Ale sukcesem było to że dziecko wysiedziało w wózku pół godziny.
Arabella - poprzednia podopieczna naszej niani usypia jedynie na spacerze - nie ma spaceru nie ma spania. Wcześniej w dzień spała tylko u Kasi lub mamy na brzuchu. Myślę, że dzieciaki same sobie wybierają sposób zasypiania, że nie zawsze można je "ulożyć" i tu silna wola nic pomoże.
marzenaalicja
Fanka BB :)
Witam,maly spi,Fabian jest na treningu a Sarah poszla z psem na spacer.Nie za bardzo sie jej chcialo bo pada u nas deszcz,ale w ten sposob dorabia sobie do kieszonkowego.Jutro idzie do pracy w kwiaciarni i chyba jeszcze dzis zrobie wieksze porzadki,bo kto mi jutro Maximiliana przypilnuje.Maly jast juz chyba zdrowy i apetat powoli wraca.Zanim nadrobie czytanie zrobie sobie kawusie .
Ż
żużaczek
Gość
Dzis przyszła dziewuszka odebrac zamówiony wieszak. odebrała...i obejzała wszystko i zostawila zamowienie na 11 wieszaków, 2 ramki do zdjęc i jedna deseczke na kalendarz. Czasowstrzymywacz proszę...
gaga
uzależniona
jestem, padnięta, wymięta, wykończona
Majulka od niedzieli do środy ponad 39 stopni, w środę sie uspokoiło i zaczął się katar i kaszlonko, nie wiem z czego, zęby dalej idą, noce do bani, śpi z nami bo inaczej co godzinę trzeba do niej wstawać, ja we wtorek wróciłąm z pracy o 19, w środę korepetycję, czwartek rada pedagogiczna, dziś i jutro studia, WYSIADAM
no ale doczytałam co u was, oczywiście połowę zapomniałam, do tego dziś miałam taki wykład że mózg mi sie zlasował, jutro ciąg dalszy................
Majulka od niedzieli do środy ponad 39 stopni, w środę sie uspokoiło i zaczął się katar i kaszlonko, nie wiem z czego, zęby dalej idą, noce do bani, śpi z nami bo inaczej co godzinę trzeba do niej wstawać, ja we wtorek wróciłąm z pracy o 19, w środę korepetycję, czwartek rada pedagogiczna, dziś i jutro studia, WYSIADAM
no ale doczytałam co u was, oczywiście połowę zapomniałam, do tego dziś miałam taki wykład że mózg mi sie zlasował, jutro ciąg dalszy................
evelinka
Fanka BB :)
Gaga,bidulko,trzymaj się tam.Wyjdą zębole i wszystko minie.Tylko Maja się do spania z Wami przyzwyczai...;-)
Słowiczku,pośmialiśmy się z Mężowym z pps.Najbardziej mi się ta nóżka podobała
U nas dziś już spokojniej,chyba ta trójka wylazła,ale ślinienie nadal i pewnie następna idzie.A na wieczór Domiś tak padł,że go ubrać nie mogłam,o jedzeniu mowy nie było.Ciekawe,kiedy się na kachę obudzi...
Słowiczku,pośmialiśmy się z Mężowym z pps.Najbardziej mi się ta nóżka podobała
U nas dziś już spokojniej,chyba ta trójka wylazła,ale ślinienie nadal i pewnie następna idzie.A na wieczór Domiś tak padł,że go ubrać nie mogłam,o jedzeniu mowy nie było.Ciekawe,kiedy się na kachę obudzi...
arabella
Mamy październikowe 2007
Arabella a mała wyniki ma dobre?
Bo te jej nie jedzenie i nie spanie cosik mi się nie podoba.
Albo wyjątkowo uparta bestyjka, która mamusi robi poprostu na złość????????
Słowiczku, lekarka uważa, że Misiulsko to okaz zdrowia. Mam się cieszyć, że tak się wspaniale chowa. No to się cieszę
agata806
Fan(ka)
Żużaczku - to gratulacjony, widzisza a zastanawiałaś się kto będzie kupował twoje cudeńka A ty jutro jeszcze normalną pracę zaczynasz. Podziwiam za pracowitość
Gaga - dobrze, że się odezwałaś. Zdrówka dla Majki no i dużo sił dla ciebie i męża.
Gaga - dobrze, że się odezwałaś. Zdrówka dla Majki no i dużo sił dla ciebie i męża.
reklama
agata806
Fan(ka)
Jutro idę na jakąś imprezę od D. firmy a ja nie lubię takich zabaw. Jedyna pociecha - ubrania casualowe a nie balowe, inny problem - ja mam tylko jeansy no i nie wiem czy to nie będzie przesada. Odwieczny problem kobiet - nie mam w co się ubrać. Na dodatek liczyłam, że D. zdecyduje się pójść sam ale nie.