reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

witam moje drogie... noc jak zwykle do bani... hahah..juz przywykłam do cyckowania 10 razy dziennie...

wczoraj umówiłam sie do ginekologa...na przyszły czwartek na 21...mam nadzieje ze olo bedzie spał...:-) :-) :-)

reklama
A my wczoraj byliśmy u teściowej na torcie tak w środku tygodnia ale był pyszny i nazywa się Pinokio zjadłam dwa kawały i tu moja silna wola poległa....
Żaneta to strasznie późno się umówiłaś,oby ten lekarz był wypoczęty.;-)
Julka znowu marudzi ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy wreszcie wyjdą te trójki?????To zdecydowanie jak do tej pory najdłużej wychodzące zęby :baffled::baffled::baffled:
Zdrówka dla wszystkich , kurujcie się bo niedługo święta. Ach jak mi się chce na narty.......Normalnie szafę otwieram i tylko patrzę na moje narty jak leżą i mówią żebym je założyła. A tu taka pogoda ,że nawet w Austrii chyba śniegu nie ma.
Wiecie co ja chcę wrócić do pracy ale rano to tak mi się nic nie chce ,ze ja nie wiem jak to będzie ze wstawaniem.I ja mam całe nocki przespane bo Julka śpi od 20 do 7 rano.Będzie boleć....:-p:-p

Dzięki za rady co do usypiania. Ja chyba za miękka jestem. Wieczorem po pół godzinie albo godzinie (po całym dniu spędzonym z dzieckiem) po prostu nie wytrzymuję tych wrzasków i wstawania. Potem dochodzi kolejna godzina na uspokajanie. Ja jestem nerwowa, Mała to czuje i tak się nakręcamy nawzajem. A w ciągu dnia też próbuję do półtorej godziny, potem stwierdzam, że o 15 już nie ma co jej kłaść spać, bo będzie zadymiać do północy. Chyba zaraz ją ubiorę i wywiozę gdzieś, bo wtedy jest szansa, że przyśnie.

słowiczu to tak jak ja ...horror ze az włąze po kołdre jest najleprzy...olo uspany w koncu...
srake ma dzisiaj jakas dziwna juz 3 raz zrobił ...a smród ze szok.. moze wkoncu zab jakis wychodzi...
prasowania masa dlatego zmykam....a niechce sie jak diabli...

spacer przed południem odpekany ..olo wymyslił zabawe - siadac na ziemi nazłość mamie..i smiechi hihy:-) :-) :-)

reklama
Do góry