reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Boz.... niech ten dzień już się skończy....
Mam dość!!!
Dzieci marudzą na maxa.
Łukiemu jak woda z kranu tak z nosa leci, a najgorsze, że gluty są zółtawe...jak nic infekcja bakteryjna...ale poza rano trochę mokro kasłał...nie wiem co będzie jutro...a poza tym reszta OK.

Mąż już w Czechach, jedzie pod Pragę i dopiero jutro około tej godziny będzie...

Smutno mi i zimno...

reklama
Darek też dopiero wraca z pracy a Mery już śpi. Trudno musi się przyzwyczaić, że jak wrócę do pracy to tak będzie, inaczej nie wyrobię. Do tego chałupa ogarnięta. Jak jestem sama to często lepiej się organizuję.

Słowiczku - elvisek na smuteczki :elvis:

To ja się dzisiaj już oddalam. Ostatnio nie mogę się oderwac od kompa i chodzę spać po 23 a przy moim dziecku nigdy nie wiadomo jaka będzie noc więc mój humor dnia następnego jest również nieprzewidywalny.

Dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!

To ja się dzisiaj już oddalam. Ostatnio nie mogę się oderwac od kompa i chodzę spać po 23 a przy moim dziecku nigdy nie wiadomo jaka będzie noc więc mój humor dnia następnego jest również nieprzewidywalny.

Dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!

to tak jak u mnie...nie przespana noc, zły humorek rano a jeszcze marudy...
No, ale mam nadzieję, ze będzie OK i u Ciebie i u mnie.

A to dla Ciebie Agata
buziakdl5.gif
:-)

Spadam oglądać Falę a potem do książeczki...
Papatki do juterka...

Dobra,ja też już się żegnam.Jeszcze późna kolacyjka i też mam nadzieję na przespaną noc.Mały dzisiaj tak czadu dawał,że aż się boję.
Słowiczku,Ty komedię powinnaś obejrzeć a nie kryminały...;-)
Spokojnej nocki...

Margarita ale na kupiszonku można różne badania. Lamblie, pasożyty, posiew. I każde chyba inaczej kosztuje. Dziś za lamblię zapłaciłam 25 zł. I dowiedziałam się, że powinnam zrobić 3 a nie 1. Super. Powiem dzieciom, że zamiast prezentów pod choinkę mają mi robić kupę do pojemniczka i jeszcze musimy za to zapłacić. Poddaję się. To po jaką cholerę oddawałam przez tyle lat co miesiąc kupę kasy na służbę zdrowia? Żeby dyrektorzy Funduszu mieli nowe auta?
no ja własnie lambrie i pasozyty

Acha, zaczęłam w końcu czytać książkę jezyk dwulatka. Bardzo ciekawa.
Polecam.
Wiele ciekawych sytuacji z życia wziętych i ciekawe wnioski.
Momentami mnie tak zaskakuje, że daje do myślenia i zastanowienia się nad swoim postępowaniem.
Wczoraj poczytałam o obserwacji i nauce poznawania świata dzieci, nawet nie zdawałam sobie sprawy jakie fundamentalne błędy popełniam nawet jeśli chodzi o zabawki......
Słowiczku juz zrzedzę ale wyślij mi jak możesz margaritaglen@op.pl

reklama
Miałam popisac i juz sił mi brak
U nas dzis był Mikołaj Krzys sie przebral pózniej wkleje zdjecia Amelka troche płakała mówiła kto to i boje ale sieadla na kolanach i zdjecia ma spoko
Słowiczku dobrze ze to nie ty
No wlaśnie Gaga co z Majutkiem co u was??

spadam spac do jutra papa
hmm jak zwykle do dzis:-D :-D

Do góry