reklama
Ż
żużaczek
Gość
a ja dziś swiatecznie robie karneciki do prezentów. oto jeden z nich:
słowiczek
mama pisklaczków
Witam i ja Mikołajowo, nastrojowo-bojowo...
W nocy nie spałam, w dzień też nie mogę, zaraz goście mi się zwalą...
Dzieciaki nadal chore a ja tysz.
Męża niet do piątku.
I wszystko do d.u.p.y....
W nocy nie spałam, w dzień też nie mogę, zaraz goście mi się zwalą...
Dzieciaki nadal chore a ja tysz.
Męża niet do piątku.
I wszystko do d.u.p.y....
Słowiczku, dużo zdrówka !!!!!!!!! Trzymaj się.
Żużaczku, ale TY cuda robisz.
My po spacerku, paczka od Mikołaja odebrana. A ogólnie jest tak, że ksiądz przeznacza pieniądze z tacy niedzielnej na paczki, a na część ma sponsorów. Ale paczki dostają przede wszytskim dzieci ze szkoly i przedszkola. A jak ktoś przyjdzie jeszcze to też dostanie.
Żużaczku, ale TY cuda robisz.
My po spacerku, paczka od Mikołaja odebrana. A ogólnie jest tak, że ksiądz przeznacza pieniądze z tacy niedzielnej na paczki, a na część ma sponsorów. Ale paczki dostają przede wszytskim dzieci ze szkoly i przedszkola. A jak ktoś przyjdzie jeszcze to też dostanie.
Goga - wczoraj byłam w moim eko sklepie i tam chłopak ma chleb ryżowy, ciasto biszkoptowe i kruche - wszystko w proszku i wszystko bezglutenowe. Każde po 3 pln. Tyle że do dwóch dodaje się proszek do pieczenia i nie wiem czy można i w którymś mleko. Jakbyś chciała mogę spojżeć na firmę albo i kupić. No nie wiem czy jeszcze potrzebujesz takich produktów?
Dzięki Agata, cały czas potrzebuję. Póki co gastrolożka mówi, że na podstawie mojego opisu trudno postawić diagnozę co mu jest, więc póki co dieta zostaje. U nas te produkty bezglutenowe zdecydowanie droższe. Mogłabyś mi kupić co nieco przy następnej wizycie w tym sklepie? A proszek do pieczenia mam bezglutenowy...
A żeby było weselej, od kilku dni MAras ma wysypkę na brzuchu, a od przedwczoraj też na buzi. I za cholerę nie wiem po czym go sypnęło.
Arabella - jakiś mało kumaty ten Mikołaj
Hej Hej!!!!!
Witam Mikołajkowo!!!
U nas Bartuś dostał traktor z przyczepą.I to strzał w 10!!!!
A Julia lale ,malowanke i temperówke i to ostatnie najmniejsze i najwiecej radości sprawiło.Jutro w przedszkolu bedzie prawdziwy mikołaj.
Już niemoże sie doczekać.
Ja i mój luby nic nie dostaliśmy bo niegrzeczni jestesmy;-)
Gaga co u ciebie i u Majci !!!! co sie dzieje .Daj znac!
Słowiczku wracajcie do zdrówka.
Margarita u nas najdroższe prywatnie badanie Qpy na wszelkie pasożyty i inne lamblie czy jak im tam ,kosztuje 25 zeta.
Ale u was zdzierają
Wiem bo sama niedawno dzieciakom robiłam.Ale wszystko wyszło o.k
Marta to jednak są jeszcze prawdziwi księża na świecie.Brawo dla waszego!!!!Wiecej takich akcji!!!!
Witam Mikołajkowo!!!
U nas Bartuś dostał traktor z przyczepą.I to strzał w 10!!!!
A Julia lale ,malowanke i temperówke i to ostatnie najmniejsze i najwiecej radości sprawiło.Jutro w przedszkolu bedzie prawdziwy mikołaj.
Już niemoże sie doczekać.
Ja i mój luby nic nie dostaliśmy bo niegrzeczni jestesmy;-)
Gaga co u ciebie i u Majci !!!! co sie dzieje .Daj znac!
Słowiczku wracajcie do zdrówka.
Margarita u nas najdroższe prywatnie badanie Qpy na wszelkie pasożyty i inne lamblie czy jak im tam ,kosztuje 25 zeta.
Ale u was zdzierają
Wiem bo sama niedawno dzieciakom robiłam.Ale wszystko wyszło o.k
Marta to jednak są jeszcze prawdziwi księża na świecie.Brawo dla waszego!!!!Wiecej takich akcji!!!!
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Zmęczona jestem tym dniem...
Zaraz aspirynkę biorę i spadam do łóżka.
Dzieci zadowolone z mikołaja i my też. Jednak nie byliśmy aż tacy niegrzeczni.
Mikołaj przyniósł nam kuchenkę mikrofalową...a dzieci dostały w sumie: słodycze, gitarę elektryczną ( plastik ale super i melodyjki nie zagłuszające, przyjemne), chichrającą się na maxa lalkę, motor-patrol, puzle, układanki.
Dzięki za życzenia zdrówka.
Gaga daj znać co z Majką!!!!!!!!!!!
Zaraz aspirynkę biorę i spadam do łóżka.
Dzieci zadowolone z mikołaja i my też. Jednak nie byliśmy aż tacy niegrzeczni.
Mikołaj przyniósł nam kuchenkę mikrofalową...a dzieci dostały w sumie: słodycze, gitarę elektryczną ( plastik ale super i melodyjki nie zagłuszające, przyjemne), chichrającą się na maxa lalkę, motor-patrol, puzle, układanki.
Dzięki za życzenia zdrówka.
Gaga daj znać co z Majką!!!!!!!!!!!