reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Wczoraj chciałam sobie kupic czarne spodnie ale wielka kaszanka same rozmiary 34, 36 albo 44 wściec się można albo cena mnie porażała. Poza tym same kreacje sylwestrowe :-p
Kurcze nic nie mogę pisać bo Jula mi nie pozwala :no:

reklama
ale sie wnerwiłam wrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
czasami moja tesciowa jednym głupim zdanie potrafi mnie tak wyprowadzic z równowagi ze brak słów....

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: dobrze ze poprostu odwracam sie i wychodze.....bo bym jej chyba przywaliła w twarz... głupia wredna baba... juz myslałąm ze sie do niej przyzwyczaiłam ale jeszcze nie... ma babsztyl nizle porabane w głowie.... a to jak sie odzywa do meza to mnie szlak trafia, a temu to nic nie przeszkadza.... mówi ona tak zawsze bo mnie kocha i sie martwi... kur... popierd...ja...

sory musiałam sie wyładować....

:wściekła/y: :wściekła/y: ach...a wkuzyła mnie tak bo przyszła i zaczeła myc okna ( ciemno juz było) skonczyła i zaczeła wycierac drzwi które wycierałam z 4 dni temu i wypaliła musze to powycierac bo brudem zarastaja....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

na to ja ze myłam kilka dni temu ..ona: o nie zauwazyłam...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

żebym nie sprzatała ale kur...sprzatam bo mam bzika na tym punkcie...i boje sie ze olo moze cos połknac brudnego z podłogi wycieram kurze codziennie...a tu takie cos...:wściekła/y: wybaczcie wysiadam...

Żaneta,pewnie Ci chciała na złość zrobić i dobrze,że się nie dałaś sprowokować ;-) Zaproponuj jej wizytę u okulisty,bo jak widzi to czego nie ma to z nią źle :-p
Ja mojego właśnie położyłam,bo już wył i sam chciał do łóżeczka wchodzić.W nocy mu położę do łózeczka prezencik,że jak się obudzi to będzie zdumiony.A jak Wy to rozgrywacie??
Na Allegro wystawiaja te skarpetki,o których kiedyś pisałam:
skarpetki pełen ABS (silikonowe) - Sterntaler (146953685) - Aukcje internetowe Allegro
skarpetki -buciki - ABS pełen silikon z grzechotk (145886768) - Aukcje internetowe Allegro
Biorę się za prasowanie,bo sterta czeka...:sick:

Domicela - to super z tą paczką :tak:

Marta - dzieciaków nie da sie upilnowaćjak biegają - innych olej!!!!
My kupiliśmy Mery szelki na dłuze spacery po betonie - cudowne. Dziecko leci i człowiek je przytrzyma i jest git. Opcja łapania za kaptur jest beznadziejna bo dziecko się przydusza.

A mnie Darek wpienił na maxa. Kąpał małą i niedopilnował i mała ma gigant siniaka bo przywaliła w baterię przy wannie - Marysia lubi kucać przy samej bateri i trzeba po prostu przypilnować żeby się nie uderzyła. Ale po co :wściekła/y: A teraz Marysia poszła spać bez mleka - bo cytuję nie chciała. Idę ją nakarmić bo poprzednia noc beznadziejna i ja jej więcej mleka w nocy dawać nie będę :wściekła/y:

a ta małą sadystka nie spi. i juz nie wiem. narazie jest w łózeczku i cos tam papla po swojemu wiec nie wchodze. dopioero jak bedzie płakac odczekam 5 min a potem kolejno 10 i 15 . DOSC tego dobrego . :wściekła/y: :wściekła/y: miarka sie przebrała ....czas na nauke samodzielnego zssypiania

a ta małą sadystka nie spi. i juz nie wiem. narazie jest w łózeczku i cos tam papla po swojemu wiec nie wchodze. dopioero jak bedzie płakac odczekam 5 min a potem kolejno 10 i 15 . DOSC tego dobrego . :wściekła/y: :wściekła/y: miarka sie przebrała ....czas na nauke samodzielnego zssypiania

No to trzymam kciuki. W długiej perspektywie opłaca się :tak:

Witam,dzieci spia i ja tez padam.Maximilian nadal ma lekkie rozwolnienie a juz myslalam ze jest lepiej:no: .Sarah byla dzis pierwszy dzien w szkole i jest szczesliwa.Policzek ma jeszcze troche opuchniety,ale juz ja tak nie boli.Ja na Mikolaja daje slodycze(malo ilosc) i drobny prezent,nic drogiego.Maximilian jeszcze nic nie dostanie bo jest moim zdaniem za maly.Moje dziecko coraz wiecej "nabiera" rozumu.Z dnia na dzien pokazuje mi co nowego potrafi i to w taki sposob jakby to robil juz od zawsze.Kochane dziecko.
Ledwo na oczy patrze,ide spac i zycze spokojnej nocki.

reklama
Wiatm
Ja jeszcze na posterunku jak zwykle pewnie zamykam dzień
Gaga Słowiczku zdrówka dla chorowitków
Amelka też katarzy no i dalej nie je chociaż dziś może troche lepiej ale znów zwymiotowała po kolacji ale zachłysneła sie woda i musiała jesc od nowa
sprzatanie pokoju zakończone generalka zrobiona
Moja mała dziś jak zobaczyła ze zakladam pościel na jej łożeczko to chciała wejsc i powiedziałam jej ze ma tu spać wiec siekładła i jak ja usypiałam chcała do łozeczka i sie połozyla ale ja wymiękłam lubie jak śpi z nami i jak wstała to ja wzięłam jakbędzie chciał to w dzien ja spróbuje moze przyzwyczajać i moze sie obie przyzwyczaimy jestem inna ja lubie jak z nami śpi i moze jak sie przeprowadzimy na swoje bezie wieksza i jak bedzie miał swój pokój to ją naucze napewno ale teraz jak chce niech śpi z nami
Dziś dałam d analizy kupke awiozła teściowa i prywatnie jak usłyszałam cene to mi włosy dęba stanęły 50 zł dawała któraś z was??
zaobaczymy jutro wynik
A co do mikołaja to jeszce nie kupiłam chociaż jutro przyjedzie chyba szwagierka z dziećmi min. z chrzesnikiem Krzyska wiec jutro przymusowe zakupy i mają przebranie wiec prawdziwy Mikolaj przyjdzie
Mąż wrócił z pracy i zaraz spadam
Dobrej spokojnej nocki

Do góry