reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

WESOłYCH MIKOłAJKóW
t_miko%B3aje_1.gif

reklama
Nocka niby przespana,ale czuję się,jakbym na kacu była...Dominiś z zabawki zadowolony,ale nie liczę na jej długą "żywotność":laugh2:
Margarita,daj później znać jak po badaniu?

Wszytskiego dobrego na Mikołajki :-)
My zawsze dawaliśmy Michałowi tylko słodycze pod poduchę, dziś było ciut słodyczy i po jednej zabawce - Michu dostał tablicę i kredę, a Marek drewniany pociąg na sznureczku, a na wagonach są takie bolce drewniane, na których się mocuje klocki.

Mało zaglądam ostatnio, bo ciągle biegam coś załatwiać. Wczoraj byłam wreszcie u gastrologa z Markiem (ponad 2 miesiące czekania) - mamy skierowanie na testy alergiczne i badanie kupy na lamblię. Michał też ma badanie kupy i mam już kilka zamrożonych próbek w zamrażarce żeby zanieść wszystkie razem. Tomek się śmieje, że g.ó.w.n.o mamy w zamrażarce :-)

Witam z rana.

Dużo prezentów z okazji Mikołajek!!!!!!!!!!!!

U nas Mikołaj udany, dziewczynki zadowolone z zabawek. Mamy taką samą tablicę jak Agata, tylko tańszą i pewnie trochę gorzej wykonaną, ale jak widzę że Alicja spaceruje z nią po domu ciągnąc za ten długopis to cieszę się, że nie jest droższa. Lalki też im się bardzo podobają.

Teraz Maluchy śpią, a jak wstaną to idziemy do kościoła, mają dawać paczki wszystkim dzieciom z parafii.

WItam.
Ho ho ho pozdrawiam mikołajowo! Ho ho ho!

Ani spodobały się prezenty - od dziadków dostała pluszowego pieska, książeczkę "Brzydkie kaczątko" i kinderki. Od nas wózek i klocki. Jak zobaczyła wózio to od razu zabrała się za jeżdżenie, wsadziłam jej jeszcze misia do tego wózia i szalała aż nie chciała śniadania zjeść. Jeszcze chyba dostanie jekieś prezenciki. Zobaczymy...
Marta a te paczki to tak od siebie dają w parafii czy była zbiórka kasy? CHyba, że dzieci mało w parafii.

Witam mikołajkowo! Moje dziecko nie chce spać. Nie umiem jej uśpić. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Pewnie padnie ok. 16 i potem będzie zadymiać do 23, a ja nigdy nie ogarnę chaty.Misiulka dostała traktor z przyczepką, pluszaka - Puchatka (nie cierpię maskotek, ale ona lubi Puchatka), jakieś lale na rowerze (wrrrrrr!!!), gwiazdorka, który się wspina po łańcuchu, ale nie umiemy go uruchomić, 3 książeczki i żel do kąpieli. A ja dostałam szampon i odżywkę do włosów przyciemnianych... bo od 10 lat rozjaśniam

To i ja się witam Mikołajkowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tablica się podoba ale bez jakiś zachwytów specjalnych. Przy tablicy są stempelki i tu skubanica wie gdzie wkładać jaki kształt ale do sortera to już nie.

Arabella - no to MIkołaj dał czadu z szamponem i odżywką :-D

reklama
Goga - wczoraj byłam w moim eko sklepie i tam chłopak ma chleb ryżowy, ciasto biszkoptowe i kruche - wszystko w proszku i wszystko bezglutenowe. Każde po 3 pln. Tyle że do dwóch dodaje się proszek do pieczenia i nie wiem czy można i w którymś mleko. Jakbyś chciała mogę spojżeć na firmę albo i kupić. No nie wiem czy jeszcze potrzebujesz takich produktów?

Do góry