reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Madzia - tyle, że Marysia odkręciła butlekę i wylała picie. Kubek niekapek sprawdza sie super a butlkę z mlekiem daję pod kontrolą.

Marysia zaseła. Posiedziałam w jej pokoju i jest git. Ten wyjazd rozlegulował ją na maxa.

reklama
no i spi dalej moja terrorystka . ja juz mam dosc tego usypiania jej w dzien , najchetniej to bym wcale jej nie kładła bo mnie tylko krew zalewa. pocieszam sie ze czas zrobi swoje i bedzie lepiej :confused: :-)

Madzia - tyle, że Marysia odkręciła butlekę i wylała picie. Kubek niekapek sprawdza sie super a butlkę z mlekiem daję pod kontrolą.

Marysia zaseła. Posiedziałam w jej pokoju i jest git. Ten wyjazd rozlegulował ją na maxa.

no to spryciula z niej . moja jeszcze nie doszła ze mozna odkrecic . wali kubkiem i tak wylatyje a z butli przekreca i naciska smoczek i psika strumieniami . maz ostatnio zawału by dostał ja k zobaczył pochlapane sciany ........... a niedawno było malowane:-) :-D ;-)

Miałam pojechać do marketu po prezent mikołajkowy ale sobie daruję. Będzie juz ciemno a w sklepie będzie pełno ludzi no i oczywiście pełno samochodów. Poszukam tej tablicy w mojej okolicy i mam nadzieję, że znajdę.

Witam.

CHoroby precz! Dużo zdrowia dla Chorych.

Na mikołajki kupiliśmy Ani wózek dla lali - parasolkę i klocki. COś więcej dostanie na gwiazdkę. Dla rodziców, męża i siostry jakiś niewielki upominek na mikołaja (ptasie mleczko, rajstopy, żel pod prysznic, krem do rąk - to dostaną kolejno tata, mama, mąż, Siostra), więcej na gwiazdkę się u nas kupuje. A ja kupiłam sobie w zeszłym tygodniu kozaczki i to jest prezent mikołajkowy. Chrześnikom robimy paczki mikołajowe ze słodyczami i kasą, na święta już nic nie dostaną.

Żanetka a skąd to przeczucie, że dzidziuś będzie? jakieś oznaki? Podziwiam Twój zapał do pracy, mnie by się nie chciało.
Marta jak sobie radzisz z dreptusiami? I pochwal się nową kurteczką.

Miałam pojechać do marketu po prezent mikołajkowy ale sobie daruję. Będzie juz ciemno a w sklepie będzie pełno ludzi no i oczywiście pełno samochodów. Poszukam tej tablicy w mojej okolicy i mam nadzieję, że znajdę.
Dzisiaj to pewno masakra w marketach, ludzie na ostatnią chwilę czekają :)-D:-);-):laugh2:). Dobry pomysł z tą tablicą - może na gwiazdkę takową zakupimy Annie.

Jo-anna-on, trochę ciężko, jak obie zaczynają biegać. Ale Ania jest dużo ostrożniejsza i częściej jeszcze wybiera drogę na czterech jak chce szybko dojść, a jak już idzie na dwóch to jak widzi że ma się przewrócić, albo się zachwieje, to siada albo kuca. Gorzej jest z Alicją, bo ta to nie ma ograniczenia prędkości. I wczoraj naprzykład zaliczyła głową walnięcie w szafę. Na szczęście nic się nie stało, przyłożyłam jej zimny okład i nawet siniaka nie ma. Ale już dwa razy rozcieła wargę:-( Ale nie jestem w stanie ich upilnować. Niestety nie wszyscy są to w stanie zrozumieć:wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
No tak przez weekend cisza a dzisiaj to nie nadązam...
Byłam na tej rozmowie i czekam , jeżeli dostanę tyle ile powiedziałam to zacznę od stycznia.Zupełnie nowy rozdział , dużo nauki i łeb 6na 9:eek:
No i czytam ,ze zajmujecie się prezentami mikołajkowymi , my nie robimy prezentów na mikołaja. U mnie w domu rodzinnym była tradycja słodyczy a Jula jest jeszcze za mała na słodkie, za to ja dostanę paczkę na Mikołaja z pracy:-) tylko dopiero 14 grudnia.No ale sam fakt ,ze będzie i dla mnie jest suuper.

Do góry