reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
no dziś to rekord produkcji az 2 strony co jest grane??
Ja dzis cały dzien na wykładach i jutro tez Gaga pozycz swojego mózgu matematycznego na moje wykłady i egzaminy;-) bo z moim kiepsko!
Amelki dzis nie widziałam prawie cały dziń a jutro jeszcz dłuzej chorowitki dalej u nas do jutra boje sie strasznie zeby moja laska czegośnie zalapała bo bawi sie z nimi a nawet chyba bo sie tylko po fakcie domyslam szwagierka swojej małej smoka nie odkłada wyzej żeby moja nie dostała i napewno go w buzi Amelka miała wiec boje sie jeszcze bardziej fuck:wściekła/y:
Żużaczku głowa do góry będzie dobrze
Anda zdrówka
Dobra spać uciekam bo moja mała odpukac spała a ja gdzieś spac nie mogłam i trzeba odespać
DOBREJ NOCKI
DZIECIACZKI DAJCIE SIE WYSPAC MAMUSIOM!!!

reklama
Dzień doberek. Hurrra , ja wreszcie pierwsza.:-)
Ciekawe, jak dały Wam pospać dzieciaczki, a szczególnie Majunia. Bajki po nocach, to faktycznie przechlapane dla rodziców.
My wczoraj wzięliśmy się na sposób, bo tak jak pisałam Oliwcia lata wieczorami po całym mieszakniu i za nic nie chce do łóżka. Wczoraj tak po 20 ja już się położyłam, a mężuś i Artur siedzieli na podłodze i oglądaliśmy tv kątem oka podpatrując Oliwkę. Nie mogła biegać po innych pokojach, bo tam były pogaszone światła. Na podłodze rzuciłam dla niej dydusia, pieluchę i jaśka i tak łaziła i biegała , a co chwilę dochodziła i dydusia w paszczkę i kładła się na podusi. Robiła się co raz bardziej śpiąca i potem ją bach na łóżko i było spanko:-)
Mleko pije już tylko rano, wieczorem ma odruch wymoiotny, więc daję jej normalną kolację typu trwarożek i np. kanapki z moją pieczenią. A przed spankiem herbatka. Wasze też tak mało mleka piją? :confused:
Normalnie tylko 180 przez cały dzień:no:

A teraz siedzę z kawusią inką, bo cały dom jeszcze śpi, rozkoszuję się tą chwilą ciszy.
Dziś mam znów nalot gości, którzy odwiedzą chorą po operacji. Męczące to cholernie:baffled:

Co jest ta godzina a wy co ....śpicie????
uczące sie usprawiedliwione a reszta????
Meldowac sie i to juz.
A tak wóle to witamniedzielnie.
Słowiczku a ten pierscień to inmieninkowy prezencik?
A jak juz sie pochwaliłas, to może jeszcze jako załacznik jakaś fotka.
A cenzurka nie ma co niezła.:-):szok:
Gaga to ty moze niepotrzebnie na te wylkłady chodzisz.
Gosć musiał byś w niezłym szoku:baffled:.zdolniacho jedna.
I tak trzymać.
Co do nocek to u nas jest po wzorajszej jedna czwóreczka na wierzchu.
I co ząb sie wykluje to tylko licze ile jeszcze zostało bo mam już dośc.:tak:
Oby przeżyć te zeby.
Anda ale znalazłaś sposoba na mała:-).U nas by nie zdało egzaminu bo Badiś ciemnosci sie nie boi.Nadczym ubolewam.
Lata po pokojach nawet jak jest ciemno.:tak:
Co do mleczka to u nas 3 razy dziennie z tym że z butli tylko rano na śnie ,a potem kaszka na gesto smakowa średnio tak 3x150

A tak przy okazji gaga to czy wy macie tam gdzie spicie telewizor,lub komp.
Bo jeśli tak, to może to jej przeszkadza.:confused:
U nas dzieci by długo nie pospały przy tv.lub kompie.

Miłej niedzielki pa

hellooo
jak ciesze się ze chociaz w weekend mogę do Was zajrzeć bo w tygodniu to kiepsko z czasem i jak wracam do domu to nawet nie włączam kompa.
chyba nawet nie miałam okazji Wam napisać że Olek w końcu chodzi :-)
ma 12 ząbków, a co do spania w nocy to....tfu tfu (zeby nie zapeszyc) to odkąd nie ciągnie cycka to praktycznie przesypia noce bez problemów, a nawet jak sie czasem przebudzi to coś tam miałknie, pobujam go i śpi dalej wieć poki co nie narzekam....tfu tfu oczywiscie , bo jak pochwale to pewnie dzis w nocy bedzie popis;-)

dzięki żużaczku
na razie jeszcze troche chwiejnie, ale bedzie tylko lepiej:-) ale i tak jestem dumna, bo obstawiałam że na boże narodzenie pójdzia a tu proszę taki psikus :-D myslalam ze pojdzie w mamusie ;-) bo ja zaczęlam chodzic jak miałam rok i cztery miesiace...podobno:-D

hellooo
jak ciesze się ze chociaz w weekend mogę do Was zajrzeć bo w tygodniu to kiepsko z czasem i jak wracam do domu to nawet nie włączam kompa.
chyba nawet nie miałam okazji Wam napisać że Olek w końcu chodzi :-)
ma 12 ząbków, a co do spania w nocy to....tfu tfu (zeby nie zapeszyc) to odkąd nie ciągnie cycka to praktycznie przesypia noce bez problemów, a nawet jak sie czasem przebudzi to coś tam miałknie, pobujam go i śpi dalej wieć poki co nie narzekam....tfu tfu oczywiscie , bo jak pochwale to pewnie dzis w nocy bedzie popis;-)

GRATULACJE DLA OLUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NO TO TERAZ SIE ZACZNIE:confused: :laugh2: :-D :-) :-D :-) -nie staszac oczywiscie :-D :laugh2: :-D

:tak: :-D :-) witamy
dzis niedziela ale jakos nie mam czasu na nic. tata wrócił....:-) ;-) :tak: :-D szkoda ze tylko na 2 tyg. ale lepsze to niz nic. teraz bedzie ciezko bo az na pól roku ale co tam........narazie nie bede biadolic. maja spi a ja mam chwilke dla siebie. o rany jak czytam to mała ma mało tyvh zeboli. jedynki i dwójki na dol e i na górze .....a u was juz i trójki i czwórki ...... ale moze naiebawem i u nas wyjda bo slini sie bardzo mocno i jst taka jakas rozdrazniona ...no ale nocki tfu tfu przesypia. troche sie martwiłam wczoraj bo zjadła 50ml mleka na noc-chyba z wrazenia ze tata jest.ale przespałą cała noc do 7.00 wiec nie ma co narzekac .
gaga ja juz nie wiem -naprawde ze majula nie spi.... moze bibi ma racje , moze cos jej przeszkadza klikanie , tv ..... zreszta pewnie jak jest komp w jednym pokoju to przyzwyczajona mała .............wiec nie mam pojecia....:confused: :confused: :confused: :no: wspólczuje na maxa . sama wiem jak sie chodzi do pracy to nikogo nie interesuje ze padasz na ryj. wymagaja tyle co od innych wiec nie jest lekko. a tu czytam ze i sdudia>PODZIWIAM....
żużaczku ..... a ty skad bierzesz na to wszytsko czas ja nie wiem???????Naprawde ja to jakis len jestesm nic nie robie ........ah nawet ostatnio nie czytam a atak to lubie . tylko jak mam w pracy chwilke to nadrabiam bo jak maja nie spi to wyrywa mi ksaizke a jak spi to juz nie mam siły nawet czytac..........:baffled: :baffled:

MADZIA nie ma co podziwiać, wczoraj byłam tak zmęczona że prawie padłam i to dosłownie, mała zasnęła po 23 u nas w łóżku, wcale się z tego nie cieszę, tyle tylko że w nocy spałą koło męża więc jak do tej po 7 pospałam
a w pokoju mamy telewizor, komputery przenieśliśmy, ale nawet potrafi się budzic jak jest telewizor wyłączony i nikogo nie ma w pokoju, chyba to jednak zęby, no bo co innego ??
zuzaczku czekam na artykuł o dekoracjach z niecierpliwością

GRATULACJE DLA OLA

reklama
Do góry