reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

zuzaczku śliczne pudełęczko
co do eksmisji Majki, to ja może bym i chciałą, ale chyba mam za mało siły na to, nie wyobrażam sobie wstawać i lecieć do drugiego pokoju, zresztą musimy jej pokój wyremontować, a na razie brak totalny kasy, zresztą ona się nie wybudza przez nas, ona po prostu robi sobie przerwę w spaniu na miętoszenie ręki, taką 2-3 godzinną

agata miłej imprezki :-)
ja zaraz lulu bo jutro mnie czeka popis na matematyce :-)

reklama
Witam wieczorkiem.
Moje szkraby śpią, mężowy ogląda matrix a ja zażyłam długiej ciepłej kąpieli. Zrobiłam sobie piling ciała, wybalsamowałam się i mogę iść spać:-)

Byliśmy dzisiaj w Starym Browarze na zakupkach. Łukasiowi kupiliśmy ciuszki, dwie bluzeczki i spodenki sztruksiaki wszystko mothercary.
A i mnie też coś się dostało, ale to prezent...:-p ;-)

gaga już sama nie wiem, co poradzić Ci na te niespanie Majuli. Ale od jutra zaczynam czytać dwulatka i jak coś bedzie ciekawego to dam Ci znać!!

słowiczku tra lalalala nie dziękuję :-D:-D:-D

a jak przeczytasz coś ciekawego w dwulatku to napisz koniecznie, bo ja już miękne, przebiła jej się teraz 4 na dole, może to zeby ????????

Witam
ja tylko na minutkę bo juz póżno a rano wstaje i na studia i wogóle przyjechali zaszpikani kaszlacy no normalnie szpital i k.... mi mała zarażą to :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: '
Słowiczku nie wiem co robie nie tak ale ściagnąć tej ksiązki nie moge bo mi wyskakuje cały czas brak wolnych slotów czy jakos tak jak będziesz miała kiedys chwilke nie mówie ze teraz juz tylko na chwili wolnej to jak mozes zto podeslij sorki ze upierdliwa jestem margaritaglen@op.pl

Żużaczku no ja też szczpiłam na ta z zapaleniem ale moja szwagierka nie zaszczepiła na jakąs jeszcze z tych pierwszych po urodzeniu bo Sylwia zachorowała mając 3 m-ce była w spiaczce przez 2 tyg i wogóle wiec strach zaszczepić i nie szczepic no ale jak bym wiedziała wczesniej to pewnie tez bym bała sie ryzykowac a teraz to juz po ale drugi raz tego pewnie nie zrobie bo to za duze ryzyko
dobra spadam spac
Dobrej nocki

kurcze, martwię się tym wodniaczkiem.... zasnąć nie mogę:-:)-(

witam dzis z rana
żużaczku napewno się wchłonie . ... bedzei wszystko dobrze
gaga-a moze w inny sposób moze małej jest za ciepło albo za zimno . no jakis powód musi byc z tego co piszesz głodna nie jest w nocy bo flacha załatwiła by sprawe.....a moze poduszeczka nei taka albo cos jej nie wygodnie ..... a moze za ciepło w pokoju albo za aimno. moja maja jak nie jest przed noca wywietrzone i temp. jest ponad 22 to kiepsko spi w nocy. zauwazyłam ze pizamka i lekki spiworek jej w zupełnosci wystarczaja. a ja nakrtywałam ja i kołderka i kocykiem i cuda niewidy wyprawiałam . sprawdz w tym kierunku....
a u nas dzien jak codzin . maja juz spi. co prawda nie spała od 6.00 ale chyba tak wole . bo ostatnio wcale nie chce w dzien spac :wściekła/y: a to juz mi sie mniej podoba.
a co do szczepionek to sa przypadki .....ale kiedys czytałam artykuł ze niestety nawet po sczepieniach na grype-oczywiscie u starszych dzieci zdazac sie moga kąplikacje . wiec ja juz sama nie wiem....nie mam zdania .pozdr.

reklama
Dzień doberek.
Ja właśnie piję pierwszą kafffkę pooperacyjną. :-D
Jejku , jak się stęskniłam za tym smakiem. Czuję się już lepiej, ale niestey żylak w d... sam się nie wchłonął i musiałam mieć zabieg na żywca robiony. Gorsze to niż porody i cała operacja w kupę wzięta. Ale z fotela od gina wstałam bez boleści. Co za świństwo mi się przytrafiło.....szok. No, ale już chcę o tym zapomnieć. Nadal siedzę na jednym półdupku, ale psychika wraca mi do normy.
Moja Olcia też fiksuje ze spaniem, a najlepiej gnałaby po domu na bosaka i za cholerę jej wieczorem uśpić nie można, a teraz jak ma katar ,wybudza się i ryczy, łapie za głowę, normalnie ręce opadają.Bidulka:no:
Może to też od zębów.
Jutro mam w planach mój pierwszy krótki spacerek i małą też bym wzięła, ale jak tak się będzie smarać , to sama nie wiem.

Do góry