reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

anda55
i tak trzymac:-) humor dopisuje to najwazniejsze. wszytsko sie zagoi i nie bedzie śladu .....ja mam tez problem z załozeniem czegokolwiek majuni na nogi od rajstopek , skarpetki po kapcie i buty to gania czasem po kaflach bez niczego. teraz to pilnujje zeby miała chociaz skarpetule na nogach ale w lato jak był taki upał to na boso po kaflach iiiiiiiihhhhhhaaa a moje tesciowa tylko główka kreciła ze jak to .... NA BOSO :wściekła/y:
a ja tak to i jeszcze specjalnie zdejmowałam jej kapcioliny a ona sama w sandałach a ja miałąm dzeciaka w skarpetkach kisic
o rany !!!!!!!nie na temat ale bez składu i ładu ale chyba doczytacie o co chodzi:-)

a ja tez teraz kaffke pije szukam dalej jakiejs fajnej sofki dwuosobowej z mozliwosci rozłozenia . niby tyle tego jest a nie moge nic znalesc:(

reklama
I ja się witam.

Anda, wracaj szybko do zdrówka!!!!!

Ja wygoniłam męża na spacer z Maluchami. Dzisiaj znowu spanie będzie dwa razy, bo wstały za wcześnie i o 10 padły obie. A ja biorę się za dalsze sprzątanie:wściekła/y: :wściekła/y: Nienawidzę soboty:wściekła/y: :wściekła/y: Ale idę.

Zajrzę potem.

Żużaczku, będzie dobrze!!!!!!!!!!!

Hejka babolinki!!!:-)
Oj pustawo dziś tutaj.chyba korzystacie z pieknej pogody:confused:
Zużaczku to mnie troszke zmartwiłaś tym wodniaczkiem.
Od razu wziełam Bartolina na przegląd.Ale nie ma na szczeście nic.
Mam nadzieje że sie szybciutko wysuszy Witoniowi:tak: i bedzie po wszystkim.
A ten zabieg to niby na czym miałby polegać.
A pudło jak to moja corcia określiła"mniam,mniam":-D:laugh2::laugh2:
wiec nic chyba wiecej nie musze pisac.
Zrobiło wrażenie.:tak::tak::tak::tak:
Anda jak dobrze ze ci go usuneli.
Szybciutko wracaj do normy i odpoczywaj ile sie da.
A u nas natarcie czwóreczek już chyba od półtorej miesiaca.
Koszmar i też z 2 godziny w nocy zarwane.Ale jedną już widac i czuć tak że na dniach sie przebije.
Pozdrowionka.znikam
do wiczorka.

Hejka!!!
Dzień nam minął szybko...
Za to noc była koszmarem. Dawałam rady dla gagi a mój Łuki od 3 do 6 nie spał i wył, co się nachodziłam do niego do pokoju to moje, nawet zaliczyłam kimę na podłodze obok łóżeczka, nic nie skutkowało. W końcu ***** wygrało i wylądował na mnie przytulony i odleciał razem ze mną...
Ciekawe co dziś w nocy będzie się działo.

Jest u nas moja siostra, przyjechała z Warszawy, pojedliśmy ciacha, podrinkowaliśmy...:-) a teraz seanse filmowe...

Pochwalę się, od męża dostałam złoty pierścionek...:-)

żużaczki i Anda trzymajcie się, będzie dobrze!!!!

Pozdrówki i miłej nocki.
Wracam do męża i siory. Pa pa!!!

wiecie co to niespanie u naszych bąków to jakieś nienormalne jest,
Madzia ciepło czy zimno już sprawdziliśmy, Majka musi mieć bardzo ciepło, bodziak i polarkowy pajacyk, bez kołderki jest najlepszy, nie wiem, chyba wszystko już sprawdziliśmy, i chyba to zęby, jedna czwórka się przebiła, pewno reszta w natarciu

zuzaczku, nic się nie martw, wodniaczek się na pewno wchłonie, zobaczysz, szybko o tym zapomnicie

anda super że już lepiej, dobrze że ci dziada usunęli

słowiczku prezencik super, zdjęcie wklejaj

a ja się muszę pochwalić :-):-):-) dziś na zajęciach na maksymalną ilość punktów do zdobycia czyli 9 punktów, zdobyłam 22 bo znalazłąm u kolesia trzy błędy podczas wykładu :tak::-D:-):szok: ale się cieszę, bo będzie to brał pod uwage na egzaminie

Gaga, Ty geniuszu!
Dołączam się do dyskusji o spaniu. Jak już pisałam, od zeszłego czwartku nie daję Misiuli cyca w nocy. Pierwsze kilka nocek było straszne, potem dwa razy przespała 5 godzin pod rząd, potem 6, potem 7!!!!, a wczoraj budziła się co 1-2 godz. Dzisiaj też już dwa razy się przebudziła i wrzeszczała. Ratunku!!!
Mąż na imieninach u swojej siostrzenicy. Ja ich tak nienawidzę, że specjalnie zostałam dłużej u rodziców. A tutaj też dostaję szału, bo np. mówię mamie, żeby nie dawała Małej banana, to oczywiście jej dała. "Bo ona chciała!" itd itp. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

:-):-):-)
Majka pospała może 15min i już nie śpi, bajkę ogląda, a ja jestem przerażona kolejną nieprzespaną nocą, mam już tego dość, mam ochotę się wyprowadzić na jakiś tydzień

reklama
Czesc Dziewczyny,Maximilian juz od godziny spi.Strasznie nam ostatnio dokucza.Latamy za nim i mamy tego latania serdecznie dosyc.
Czesto o Was mysle i jest mi smutno ze nie mam jak do Was pozagladac.Kiedy to moje dziecko bedzie spokojniejsze?

Do góry