reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witek ma wodniaczka, dużego. jak dalej mu sie bedzie powiekszał to trzeba bedzie go operowac. na razie dostał leki na wysuszenie, ale nie wiadomo czy pomogą. na razie rosnie.:sick:

reklama
Cześć Kobietki.

Żużaczku, miejmy nadzieję, że się jednak wchłonie. Trzymamy kciuki za Witusia:tak: :tak:

Agata, miłej imprezy:happy: :happy: Ja też bym gdzieś z chęcią poszła, ale niestety.

My mamy neostradę i jesteśmy zadowoleni.

A co do osobnego pokoju, to moje dziewczynki śpią w swoim odkąd skończyły pół roku. Z tym że my mamy przejście od siebie z sypialni do ich pokoju, i zawsze słyszę ich bez problemu.

Witam.
Posprzątane więc teraz wypoczywam. Mała cwaniara ciągnie mleczko i zagląda tu na bb jednym okiem i ciągle widzi jakieś misie.
Justyna ja mam neostradę.
Agata miłej imprezki. Ja wybieram się jutro na urodziny do znajomej. Będą dwie rówieśniczki Ani, chociaż starsze o 4-5 miesięcy.

Ania ma swój pokój ale narazie jeszcze z nami śpi ale w swoim łóżeczku. Trzeba niedługo zrobić dziecku eksmisję. Narazie jeszcze wybudza się w nocy i płacze więc trochę musiałabym się nalatać do niej a takto mam bliziutko. A płacz na pewno bym usłyszała, bo takie decybele, że w uszach dzwoni.

Olek tez ma swój pokój ale spi u nas w sypialni bo tam stoi łuzeczko i nasze łuzko w którym tez sie zadomowił....:-( :-( :-(
a w jego pokoiku nie ma nawet miejsca na łuzko gdyz w tymi miejscu gdzie ono sie znajduje stoi biurko.... taki kaprys mojego męża bo on o takim wielkim biurku zawsze marzył... i co miałąm robic z chłopem... a teraz ciezko go eksmitowac razem z tym straszydłem...:-) :-)

Moje Szkraby, już śpią od jakiejś godzinki. Przestawiać się chya zaczynają na jedną drzemkę w dzień. DO dzisiaj zawsze było dwie, ale wstawały wcześnie bo już około 6-7 rano. Dzisiaj wstały dopiero o 7,30 i nie chciały pójść rano spać. Więc wyciągnęłam ich na dwór i poszły spać dopiero o 12,30. Spały prawie 2,5 godziny. I dotrwały do wieczora. Ciekawe jak będzie wyglądać nocka:confused: :confused: I o której jutro wstaną:confused: :confused: Zobaczymy.

Idę się myć i oglądać Matrixa. Mam freqa i wypiję Wasze zdrówko:tak: :tak:

Dobranoc.

Gaga nieładnie tak na noc ziemniaczane plauszki nu,nu.
A co do tego wybudzania sie Maji ,
to może weź ty jej sztuczną rekę kup;-):-D
A i ciesz sie ,że ci reke mietoli ,bo nie chciałabyś ,żeby to były twoje uszy.
Mamy w rodzince takiego artyste co to nie uśnie bez mietolenia mamie uszu.
Mamusi pozostało sie przyzwyczaić.;-)
A tak na serio, to spróboj ją po polikach pogłaskać reka,
a nie dawaj jej mietosić.Może poskutkuje.
Albo pielucha zamiast reki:confused:
A Maja spi w łóżeczku obok was?
Bo jeśli tak to może spróbój jej pocisiac jak usłyszysz, że sie wybudza.A nie odrazu na rece.:confused:
No nie mam pomysłów.

bibi wszystko to wypróbowane i nic, ja już chce jej racicę świńską zakupić :-), pielucha, miśki, lalki, gumowe zabawki, głaskanie ciiiiiiiiiisianie, pierdanie, sranie, gwizdanie, qrwa nic nie pomaga !!!!!!!!!!!!!!

Gaga - no nie wiem co poradzić z tym niespaniem Majki. A może śpijcie raz w innym pokoju?? Albo spróbujcie ją przetrzymać. Chociaż jedną noc, zobaczycie jak będzie :confused:
no nie bardzo jest jak przetrzymać, bo niestety rano praca, a ja ten łikendzik studia, fizycznie nie dam rady nie mogę sobie pozwolić na niespanie takie całkowite bo po prostu padnę na ryj, już jak chodzę to mam zawroty głowy, paranoja czysta z tym jej spaniem

reklama
zeby nie myslec o chorobach :-( zrobiłam pudełko na ciastka. podmalowane ale jeszcze nie polakierowane, jeszcze ciepłe:
dsc03785wk9.jpg

Do góry