reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam.... ja to na wieki chyba tu zostane i watek "sierpniowe mamy" pajęczyna porosnie ze mna w srodku.
wrrrr wrrrrr wrrrrr ;)
. I jak dalej tak bedzie to przetrwam do poniedzialku, czyli do terminu. Dzis oczywiscie znowu mnie czeka nuda na KTG. Pewnie dzis znowu beda mnie badac i radzic co to ze mna zrobic. Zaczynam załowac, ze nie poszłam na cesarke. Moze umówie sie na poniedziałek na indukcje i w razie co na cc. Mam naprawde dosc. Wczoraj poskikałam po stolkach, posprzatałam jaskinię i jedynym rezultatem był potworny ból kręgosłupa. W strone wózka nawet patrzeć nie moge bo się wk. Juz bym sobie nim pojeździła.
Wczoraj komórka wysiadła mi totalnie - pisze sobie semesika a tu nagle semesik zaczyna samodestrukcję, normalnie sam się kasował!!!!. Trzasnełam ja o scianę ;D i powiedziałam , ze takim h...jostwem nie będe wysyłać semesów o narodzinach mojego syna. Rezultat: mąz jedzie dzis po nowy telefon. ;D

reklama
hehe widzę zuzaczek że dzis ty masz nerwa, może coś popędzi Wicia jak się powkurzasz :D
ja sobie dzis dokończę prasowanie, jakiś obiadek czasnę wystrzałowy, w każdym razie dziś dzień aktywny ;) nie wiem czemu mnie tylko z lewej strony dalej kłuje od czasu do czasu, to normalne ???

he tak właśnie myślałąm że małą fikołą trzasnęła, mój entuzjazm porodowy opadł, jakoś już nie czuję że urodzę niedługo ;D
zuzaczku myślę że razem obrośniemy pajęczyną tutaj jeszcze z aniką ;D anda pewnie nam się wykruszy

Ja nie wiem jak przy was można mieć nerwa, hihihihihi, co wiadomość to lepsze teksty hihihihi. No i tak lubie już mi się humor poprawił, o ile to wogóle jeszcze możliwe :laugh:
Na mnie ta ciąża jakoś wyjątkowo dobrze działa a już szczególnie ta końcówka, z wami ;)

co tu dzisiaj robić, koncepcje mi sie skończyły, sklepów nie lubie a już i tak nie mam tam nic do kupowania, a mam za dużo energii żeby czytać

Anika mozemy zacząc sporty extremalne uprawiac. Proponuję turlanie sie z górki na czas ewentualnie mozemy ruskich brzuchami isc rozwalac (w odwecie) ;D ;D

ooooooooooo jestem za! ty tam od siebie masz troche blizej, chociaz w w=wie ich nie brakuje. podejsc do takiego złapac go za dżądra i powiedziec o przepraszam właśnie mam surcz i wsumie to nie napaść, może sie przejade na stadion 10-lecia hihihi

wiesz.... ale w sumie to nie wiadomo co takiemu ruskowi przyjemnosc sprawia?? Moze dla nich to gra wstepna?? ;)
Kurka, mam problem egzystencjonalo - moralny: baaaardzo mmi sie chce winka i nie wiem czy mogę? Wicia i tak ma pijackie czkawki..... ahaha... własnie! Fajny motyw wczoraj wyszedł: mój małzonek pił sobie piweko i zapytał: Wituś, a może ty masz ochotę? i w tym momencie mały czkawki dostał ;D ;D

reklama
I wiecie co jeszcze? Jedna rybka mam się "spedaliła" w akwarium. Pan Molinezja zakochał sie w panu Mieczyku. Stwierdzilismy, ze nie będziemy tolerowac niemoralnosci we własnym domu i kupilismy dla Molinezyjczyka dwie czarne lasencje. Finał: Molinezyjczyk obrabia dwie lasencje i podrywa nadal Miecia ;)

Do góry