reklama
anda55
Fanka BB :)
Ja to dostałam chyba bzika na punkcie pomarańczowego. Wózek też mam pomarańczowo,(no może taki ceglato) -zielony.
Jejku, odchodzi mi ten czop niemalże kilometrami, a to bezbarwny, a to brunatny, ale co z tego jak i tak cisza.Z Arturem to o 22 na wieczór odszedł mi cały(wielkości niemalże połowy dłoni) a od 24 zaczłęły się poierwsze skurcze.A teraz się paprze i paprze i nic.
Jejku, odchodzi mi ten czop niemalże kilometrami, a to bezbarwny, a to brunatny, ale co z tego jak i tak cisza.Z Arturem to o 22 na wieczór odszedł mi cały(wielkości niemalże połowy dłoni) a od 24 zaczłęły się poierwsze skurcze.A teraz się paprze i paprze i nic.
Ż
żużaczek
Gość
Anda, u mnie dokładnie tak samo. Z Bogucha odszedł w calosci, przy pierwszym skurczu a teraz od paru dni się "dawkuje"
anikawi
Fanka BB :)
Mi tez sie tak zaczęło mazać i nie wiem czy wogóle coś z tego wyniknie, jak nie to w czwartek pewnie mój gin znowu coś zadziała.
Bardzo mi się podobają określenia kolorów przez kobiety, facet nie miałby zielonego pojęcia o czym mówimy hihihihhi - pomarańcowy, ceglasto-zielony, szczerze powiem że mi trudno to sobie wyobrazić ;D
Gaga co zdecydowałaś z lekarzem?
Bardzo mi się podobają określenia kolorów przez kobiety, facet nie miałby zielonego pojęcia o czym mówimy hihihihhi - pomarańcowy, ceglasto-zielony, szczerze powiem że mi trudno to sobie wyobrazić ;D
Gaga co zdecydowałaś z lekarzem?
E
evelinka
Gość
Anika,to jak to jest z myciem noworodka? Najpierw się gazikami wyciera,tak?A kiedy można do wanienki?
U mnie nic nowego,tylko dzidzia się chyba obróciła na inny boczek i wierzga nóżkami w inną stronę.Co do czopa,to coś tam jest,ale nie jestem pewna,czy to akurat to się sączy ??? A te plamienia to niby jak u Was wyglądają?
U mnie nic nowego,tylko dzidzia się chyba obróciła na inny boczek i wierzga nóżkami w inną stronę.Co do czopa,to coś tam jest,ale nie jestem pewna,czy to akurat to się sączy ??? A te plamienia to niby jak u Was wyglądają?
reklama
gaga
uzależniona
anika czekam do czwartku na KTG i tam zawsze ogląda je lekarz więc spytam czy by czasem nie wypadało mnie w końcu zbadać, a jak stwierzdi że nie to ide prywatnie do wiceordynatora bo mam na niego namiar, albo w piątek na izbę przyjęć i niech mi zrobią ktg, usg i zbadają, bo im powiem że jestem po terminie i żeby mnie nawet nie wkurwiali tylko badali, agresora złapałam ;D