reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

adaiartur0030sz.jpg

A to jeszcze ja przy kąciku dla noworodka.Za mną będzie stało łóżeczko , jak tylko dzidzia się urodzi.

reklama
no ja też myślę że zuzaczek i anika sie posypiecie ;D
anda synek to naprawdę cały tatuś chyba ;)
ja może jeszcze się dziś wybiorę po jakiś schodach połazić, tak bym chciała juz być po wszystkim............

Anika  - tak jak mówisz - tata to blondyn o niebieskich oczach.Teraz wszyscy się zastanawiamy, do kogo będzie podobne drugie dzieciątko, bo jeśli do mnie , to fajne rodzeńswto by było.

haha blondyneczek i czarnulka super ;D , anda pokoich strasznie ładny, kolorek ścian super, sama na taki choruję

Ja to dostałam chyba bzika na punkcie pomarańczowego. Wózek też mam pomarańczowo,(no może taki ceglato) -zielony.
Jejku, odchodzi mi ten czop niemalże kilometrami, a to bezbarwny, a to brunatny, ale co z tego jak i tak cisza.Z Arturem to o 22 na wieczór odszedł mi cały(wielkości niemalże połowy dłoni) a od 24 zaczłęły się poierwsze skurcze.A teraz się paprze i paprze i nic.

Anda, u mnie dokładnie tak samo. Z Bogucha odszedł w calosci, przy pierwszym skurczu a teraz od paru dni się "dawkuje"

a u mnie jak zwykle nic się nie dzieję
anda my tez mamy wózeczek pomarańczowy z dodatkiem kremowego ;) a pokój będziemy robić w kolorach pomarańcz żółty, no i jeszcze jakis trzeci kolorek jako dodatek ;D

Mi tez sie tak zaczęło mazać i nie wiem czy wogóle coś z tego wyniknie, jak nie to w czwartek pewnie mój gin znowu coś zadziała.
Bardzo mi się podobają określenia kolorów przez kobiety, facet nie miałby zielonego pojęcia o czym mówimy hihihihhi - pomarańcowy, ceglasto-zielony, szczerze powiem że mi trudno to sobie wyobrazić ;D
Gaga co zdecydowałaś z lekarzem?

Anika,to jak to jest z myciem noworodka? Najpierw się gazikami wyciera,tak?A kiedy można do wanienki?
U mnie nic nowego,tylko dzidzia się chyba obróciła na inny boczek i wierzga nóżkami w inną stronę.Co do czopa,to coś tam jest,ale nie jestem pewna,czy to akurat to się sączy ??? A te plamienia to niby jak u Was wyglądają?

reklama
anika czekam do czwartku na KTG i tam zawsze ogląda je lekarz więc spytam czy by czasem nie wypadało mnie w końcu zbadać, a jak stwierzdi że nie to ide prywatnie do wiceordynatora bo mam na niego namiar, albo w piątek na izbę przyjęć i niech mi zrobią ktg, usg i zbadają, bo im powiem że jestem po terminie i żeby mnie nawet nie wkurwiali tylko badali, agresora złapałam ;D

Do góry