reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

gaga dokładnie tak im powiedz. Agresor czasmi potrzebny. A ja właśnie stawiam na Ciebie, że pierwsza z nas się rozdwoisz. O...właśnie miałam mocny skurcz , ale króciutki i pewnie nic nieznaczący. Ja to już chcę wytrzymać do piątku, a potem niech się dzieje wola nieba. Trochę już późnawo , a mi się jeszcze nie chce spać. Mały mi tu w piłkę gra i hałasuje strasznie .Chyba idę ścielić łóżko i może jakoś zasnę. To do jutra dziewuszki.pa pa :laugh: :D

reklama
anda ja tak liczę że mnie weźmie znienacka ;D i tak bym chyba chciałą najbardziej bach skurcze wody odpływają i mała łąduję się z impetem na świat ;D

cześć Dziewczyny - URODZIŁAM w piątek Córeczka Liwia 3500g i 54 cm jesteśmy juz w domku postartam sie nadrobic zaległosci na bb - pozdrowionka i trzymam teraz za Was kciuki!!!
a to nasz Klopsik
liwia1zd.jpg

Gratulacje Justynko,sliczny berbecik. U mnie ten czop sie juz saczy przez dwa tygodnie z przerwami, a zaczelo sie od badania ginekologicznego,wiec to chyba nic nie znaczy,przynajmniej w moim wypadku... Jutro ide do gina ciekawe co mi powie?

JUSTYNA WIELKIE GRATULACJE

Liwia jest śliczniutka, słodziutka że tylko przytulać i całować ;D jak znajdziesz troszke czasu to zaglądaj do nas i dziel sie radami, i wogóle pisz jak się czujecie

JUSTYNA WIELKIE GRATULACJE !!! NO TO MAMY PIERWSZĄ DZIEWCZYNKĘ !!!
Moja i Gagi wyjść jeszcze  nie chcą, ale już niedługo ! Czekamy choć na pare słów jaka jest i jak poszło.

Gaga, bardzo dobrze, podburzaj tego agresora do czwartku ! Chętnie służymy pomocą ;)
Evelinka co do kąpieli to są różne szkoły, jedni kąpią na sucho a potem tylko w wodzie opłukują, dlatego dobrze mieć wszysto pod ręką, aby dzidzia nie zmarzła, a inni wkładają do wody i tam myją.
Ja myślę że na początku to zacznę od kąpania na sucho a potem dopiero w wodzie. Moja przyjaciółka przetestowała preparat do mycia maluszków SVR, taki że można myć ciałko i główkę i jest od razu z oliwką, czy tam czymś co ją zastępuje więc oliwki się już nie używa, bardzo sobie to chwali. Ja dużo słyszałam o tej firmie dobrego, jej produkty można kupić tylko w aptece.
Ale niech mnie Żużaczek poprawi, bo to tylko teoria.

no mi się już agresor włączył ;D więc niech jutro uważają w tym szpitalu !!!
jeśli chodzi o myscie to podobno bardzo dobrze się myje na sucho na początku, polecają zmieszać oliwkę i szmpon bambino, natrzeć tym maluszka, zawinąć na chwilkę w pieluszkę a potem spłukać i już nie trzeba ciałka oliwić, ale myślę że każda z nas będzie miała najlepszy dla siebie sposób ;D

reklama
Do góry