reklama
Ż
żużaczek
Gość
Anika, takie mechaniczne klucia - jakby rozcinanie to nacisk głowy dziecka na miesnie i nerwy, tzw. wpasowywanie sie główki. Skurcze odczuwa się inaczej, bardzo podobnie jak przy okresie (takie poczatkowo "marudzenie" a potem coraz bardziej sie to rozkreca), i wyraźnie czuje sie falę. Zaczyna sie spokojnie, potem ból narasta i powoli puszcza.
gaga
uzależniona
wiecie co jak tak patrze na mój suwaczek to nie wierzę ;D jakos nie wydaje mi sie że to tylko trzy dni, myślę że to jeszcze potrwa
dziewczyny co wy będziecie używały do kąpania ??? ja mam mydło bambino aa potem oliwka, czy lepiej kupić jakis płyn do kąpieli dla niemowlaków??
dziewczyny co wy będziecie używały do kąpania ??? ja mam mydło bambino aa potem oliwka, czy lepiej kupić jakis płyn do kąpieli dla niemowlaków??
anda55
Fanka BB :)
Z drugiej strony to jednak mam jeszcze tydzień wakacji dla siebie, a tak to by już leciał macierzyński.Porobię jeszcze zaległe porządki w szafkach i będę długo spać z moim synkiem.pa pa pa
gaga
uzależniona
anda najważniejsze dobre ktg ;D ja na macierzyńskim jestem już od 23 lipca, ale jakoś mała ma to w d... i nie ma ochoty wychodzić, termin w poniedziałek, ale pewnie i tak nic z tego nie będzie, ale jakoś juz mi minął ten szał typu JA JUZ CHCĘ URODZIĆ ;D
anda55
Fanka BB :)
Ja też mam mydełko i oliwkę bambino i zastanawiałam się nad kupnem płynu do kąpieli nivea, bo czytałam , że on już wystarczająco nawilża skórę dziecka i nie trzeba go później już oliwkować, ale nie wiem, czy nivea nie będzie uczulała. Z bambino nie miałam żadnych problemów u synka.
Ż
żużaczek
Gość
Uzywałam i będe uzywac tylko mydełka bambino. Nigdy nawet nie dotknełam oliwka maluszka i nigdy nie miał problemu z przesuszona skorą.
anecik
Majowe mamy'09
hej!
Żużaczku dzięki za nazwę kropelek.
Muszę przyznac że chyba ścisła dietka skutkuje bo maly dziś lepiej tylko troszke go brzuszek bolał.
Ja wracam do pracy po macierzyńskim innego wyjścia nie mam.
Co do golenia krocza to u mie poszło sprawnie zrobiła to połóżna tak samo z lewatywą. Polecam bo po niej skurcze zrobiły się mocniejsze. Niestety lewatywa nie gwarantuje że nie wymsknie się coś w czasie parcia (z autopsji).
Ja używam bambino i sprawdza się super.
No dziewczyny mam nadzieję że się niebawem posypiecie!!!
U mie zaczęło się w sobote wieczorem.....a skończyło w poniedziałek o 16.55.
Mąż był przy mnie od początku do końca!!
Pozdrawiam
Żużaczku dzięki za nazwę kropelek.
Muszę przyznac że chyba ścisła dietka skutkuje bo maly dziś lepiej tylko troszke go brzuszek bolał.
Ja wracam do pracy po macierzyńskim innego wyjścia nie mam.
Co do golenia krocza to u mie poszło sprawnie zrobiła to połóżna tak samo z lewatywą. Polecam bo po niej skurcze zrobiły się mocniejsze. Niestety lewatywa nie gwarantuje że nie wymsknie się coś w czasie parcia (z autopsji).
Ja używam bambino i sprawdza się super.
No dziewczyny mam nadzieję że się niebawem posypiecie!!!
U mie zaczęło się w sobote wieczorem.....a skończyło w poniedziałek o 16.55.
Mąż był przy mnie od początku do końca!!
Pozdrawiam
reklama