reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Cześć dziewczyny!!!
Oj, dawno mnie tu nie było. I dużo się zmieniło.
Na prośbę pracodawcy wróciłam do pracy, ale jest to praca w domu. Całe szczęście...
Do mojego kochanego Czorta przychodzi na parę godzin niania, więc mam trochę spokoju i mogę popracować i odpocząć troszkę od niej. Ale to na krótko, bo niania pracuje tylko do końca miesiąca. Nie chce zajmować się już miom Czortem.  ::) ::) ::)
No nic będziemy dalej szukać opiekunki...

Zazdroszczę Wam planowania wystroju pokoju dla dzidzi. Ja mam ten problem z głowy. Pokoje są już zrobione, nawet ładnie przez poprzednich właścicieli mieszkania a została tylko kuchnia. Obiekt wiecznych kłótni z mężęm.

Cieszę się, że już czujecie ruchy i kopniaczki dzieciaczków. Ja niestety jeszcze nic, oprócz tego jednego razu. Może już niedługo...
A do lekarza dopiero wybieram się za 10 dni.

Życzę Wam dobrych humorów, dużych apetytów i spokojnego odpoczynku.

reklama
Witam wszystkie panie bardzo gorąco was pozdrawiam mam na imię Dominika i mam 23 lata
jest to moja pierwsza ciąża i jak narazie wszystko jest ok. Nie wiem zabardzo jak wstawić
ten piekny paseczek nawet nie wiem jak on się nazywa ten na którym jest zaznaczony tydzień naszych pociech gorąco pozdrawiam papa

Cześć kobietki!
Jak tam wasze samopoczucie? Fasolki w brzuszkach dają popalić? Mój maluszek od czasu do czasu da o sobie znać. A samopoczucie kiepsko, łykam leki, leżeeee i już mam dosyć! :( Do tego doszły codzienne krwawienia z nosa i początki zatrucia ciążowego (czyli powtórka z pierwszej ciąży), a gdzie do końca...
Tapetowanie i meblowanie mam już z głowy - na wakacje kupiliśmy mieszkanie i robiliśmy kapitalny remont, a że mamy już córeczke to jej pokój jest w kolorach żółtym i niebieskim.
Trzymajcie się mocno no i wszystkiego najjjjjjj z okazji DNIA KOBIET

KOBITKI WITAM !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

JESTEM NAJSZCZESLIWSZA OSOBĄ DZIS POD SLOŃCEM!!!!!!!!!!!!!

SIOSRA MOJEGO MĘZA SIE WYPROWADZA WOOOOOOOOOOW

POZDWAWIAM  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hej!!!
Dominika witamy w naszym gronie!!!!
Asiasienka ;) dopiełaś swego???? Teraz możesz malować i urządzać!!!!!
Niuńka moje maleńswto dokazuje od kilku dni!!! Mnie też męczą krwawienia z nosa, ale to podobno norma w ciąży. Jak tam Wasze apetyty???? Mój brzusio coraz większy!!! Jak chcę zobaczyć swoją talię to wyciągam album ze zdjęciami!!!
Pozdrawiam!!!!

anecik dopielam to malo powiedziane
w koncu cos bedziemy mogli cos zaczac dzialac hahahaha
jesli chodzi o brzuch to rosnie i jak by to powiedziec coraz wiecej sie tam mieści ;) ;) ;D
jem tak czesto ze moj maz mowi zebym przestala bo nasza dzidzia (mam nadzieje ze Marysia tez tyle bedzie jadla i nie nadąże z mlekiem za nia ;) ;) ;) )
pozdrawiam

a tak wogóle z to mialam sie was zapytac co robicie ze szkolą rodzenia
i jesli jestescie z warszawy to czy znacie jakies dobre??
pozdrawiam

hej!!
Asiasienka co do szkół rodzenia w Warszawie to nie wiem nic. Co do wyboru szkoły rodzenia to albo wybierasz tą którą prowadzi lub poleca Twój gin albo tą prowadzoną przez szpital w którym planujesz rodzić. Wiem że zapisać się można po 20 tygodniou ciąży, ale to podobno za wcześnie. Słyszałam że takie zajęcia mogą trwać nawet dwa miesiące. Podobno jest kilka technik prowadzenia takich zajęć. My wybieramy sie z mężem do szkoły rodzenia na ostatnie przedwakacyjne zajęcia. Więcej będę o nich wiedziała pod koniec marca po rozmowie z moją gin! Na stronie dziecko-info.com znajdziesz adresy szkół rodzenia w całej Polsce.
Co do apetytu to samą mnie dziwi to ile potrafię zjeść. Staram się jeść często ale w małych ilościach bo dzięki temu mój żołądek lepiej funkcjonuje.
Pozdrawiam serdecznie!!!!

reklama
Mam pytanko jak myślicie czy palenie papierosów jest aż tak szkodliwe jak mówią bo sama nie wiem w co mam wieżyć . Bardzo mi miło że jestem razem z wami i moge dzielić się radościami i problemami .

Do góry