reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Cześć !!!
u mnie poziom cukru jest dobry z ciśnieniem jak narazie też nie mam problemu tylko ta senność i czasem kucie brzucha ale mam nadzieje że to nic grożnego bo malec dzień w dzień fika w brzuszku i tym się pocieszam . Teraz ide do lekarza 1 kwietnia i mam mieć usg
może dowiem się płeć dzidzi i czy wszystko jest ok.

reklama
hej!!
Domi ja mam termin na 6 sierpnia!! I mam nadzięję że już jutro na USG dowiem się czy to syn czy córcia!!!
Dostałam wezwanie do ZUS-u na badanie!!! Trzymajcie kciuki!!!
Pozdrawiam

Cześć kobietki!
Moja fasolka także fika, chyba nawet wiem w którym miejscu ma nóżki :) W piątek ide na badanie więc może także poznam płeć bo do tej pory nie dawało się podglądnąć. Domi ja także mam termin na 5 sierpnia. A więc będziemy rodzić razem :)
Trzymajcie się wszystkie cieplutko
Pozdrawiam

Witajcie kochane,

Miałam ostatnio trochę problemów z internetem i nie miałam jak się wcześniej odezwać. W zeszłą środę byłam u mojego lekarza i miałam robione usg. Wprawdzie dzieciątko nie ułożyło się za dobrze ale jak się dobrze przyjrzeć to lekarz mówi że to na 85% będzie chłopczyk!!!!!!!!!!!!!! Tak więc najprawdopodobniej będę miała synka.
Ja mam termin na 4 sierpnia ale z usg wychodził koniec lipca. A życie pokaże resztę...

Czuję się różnie  - mi też się chce ciągle spać i dalej robi mi się słabo i muszę się teraz skonsultować z kardiologiem ale wiem że wszystko będzie dobrze. Anecik na kiedy dostałaś wezwanie do ZUS i co musisz do nich zawieść? Trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam.

moje maleństwo

Anecik trzymam kciuki aby ci się udało załatwić wszytko w ZUS i mam nadzieje ze na usg zobaczysz to co chcesz czyli chłopca lub dziewczynkę pozdrawiam

hej!!
Domi jestem z Kędzierzyna - Koźla (zapomniałam o tym ostatnio napisać).
Happy do ZUS-u mam się zgłosić w piątek z wynikami badań (oczywiście dam znać co i jak). Byłam dziś na USG!!! Moje maleństwo ma się świetnie!!! Niestety tak się wierciło że lekarz nie był w stanie stwierdzic płci ( ale to chyba dziewczynka). Termin porodu wg USG mam na 29 lipca czyli o tydzień wcześniej!! Ale jak będzie czas pokaże!!! Emocje w czasie takiego badania są niezwykłe!!
Pozdrawiam serdecznie!!!!

Anecik ciesze się że wszystko poszło dobrze ja usg mam 1 kwietnia i jak dzidzia pokaże to też bede wiedziała czy to chłopiec czy dziewczynka a dziś moje maleństwo ujawniło się babci bo jak dotąt nie chciało drgnoć jak mi ktoś ptarzył na brzuch a dziś po raz pierwszy moja mama aż się popłakała chyba ze szcześcia

reklama
Cześc dziewczyny :laugh:
Ja też mam termin na 5-go sierpnia ;D
Może porobimy zakłady , której z nas uda się trafić najbliżej terminu.
A na słabość i podobne objawy o których piszecie super pomagają duże ilości orzechów i migdałów(czyli magnez w naturze), dzieki czemu na dodatek nasze dzieciaczki będa bardzo mądre(Oby tak , jak ich mamy) ;)

Do góry