reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja też myslalam o dwóch imprezkach sobota po sobocie dla młodych (znajomych) i dla rodziny (dziadkow, chrzestnych...) no ale zobaczymy jak to wyjdzie i tez był w planie grillik ale aura sierpniowa mnie niepokoi :mad: ::)

reklama
a co tu taka ciszaaaaa u nas nuuuudaaa Olek śpi, Marcin oglądam Kubice a ja sie obijam....ale w taka pogodę nic się nie chce chodzi mi po głowie zeby isc i sie położyc z małym...lenistwo na całej linii....leje leje leje......non qrwa stop!!!!!

u nas w takim razie to trzeba liczyć 3 imprezki - sobota goscie boguchy, niedziela rodzina do Boguchy, potem sobota goscie do Witka.

A niech leje. jest extra (czywiscie w białymstoku, tam gdzie nie planujecie imprezek na podwórku)

dzień dobry!!!
My niedawno się obudziliśmy po weselu.
Ubawiłam się, nie ma co. Kurcze, nawet autem do domu wróciłam. Chyba :police: nigdzie nie było. ;D
Idę robić "poranną" kaffffkę".

Hej.

Imprezka się udała, co prawda padał deszcz, a był grill na dworze, ale poradziliśmy sobie. Zdjęcia wkleję Wam jutro.

Może potem jeszcze zajrzę.

CZEśC
Widze że dziś króluja roczki.
My dziś po mszy na roczek było uroczyście i Synuń dostosował sie do powagi chwili-był nadzwyczaj grzeczny ::) co mu sie naprawde żadko zdarza.
Dostał taki dyplom ukończenia roczku i niezle został pobłogosławiony(nie brakło swieconej wody z kropowidła.Jak go ksiądz tym kropowidłem chlapnąl to mały zaczął sie chichrac,az ksiedza rozbawił :D

U Marty roczek udany a jak u reszty?Coś długo trzymają nas w napieciu.
Margarita,Agata szepnijcie jak było, bom cieawa.

Żużaczku ponawiam pytanie Gagi:"co robisz z Witoniem jak pichcisz?Może masz jakis sposób?Uchyl rąbka tajemnicy :p

Anecik widać że aniołek was nie opuścił.Jak to dobrze że wszystko skończyło sie tak dobrze.

bibi a co to za zwyczaj ? Sami zamawiacie mszę dla dziecka z okazji roczku???????????? U nas nie spaotkałam się z czymś takim.

Cześć kochaniutkie.
Wróciliśmy po półtoratygodniowych wojażach po rodzicach. Mam dość odwiedzin u nich na jakiś czas... Pranie się suszy, jutro pakowanie, masa spraw do załatwienia, a we wtorek raniutko wyjazd w góry!! Dwa lata bez wyjazdów to ciut za długo... Kto mieszka przy naszej trasie? Kogo odwiedzić ;)

reklama
A ja jutro wzięłam sobie wolne w pracy i będziemy leniuchować całą rodzinką. WRESZCIE!!!!!
Pewnie skoczymy gdzieś do knajpki na obiadek :laugh:.
A dziś trafiliśmy jeszcze na poprawiny, było bardzo miło. Muza już co prwada tylko z patefonu, a Oliwcię cały czas trzeba było prowadzać, ale było fajnie.
Mąż dziś nieco pofolgował, więc cięzżko by mu było pewnie zająć się jutro dzieciaczkami i zadzwoniłam do szefa...no i mnie zrozumiał. ;D
Kurczę chyba pomyślę o chodziku.Olinka przez najbliższy miesiąc nie będzie jeszce chodziła, a mnie garb wyrośnie albo nawet dwa. :(

Do góry