reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

goga ja w centrum, to pewnie każdemyu będzie pasowało do mnie wstąpić. Zapraszam. A gdzie konkretnie jedziecie? Bo my planujemy do Zakopanego, ale to dopiero 18-go.

reklama
wyjeżdżamy we wtorek o świcie i jedziemy do Dobkowa, to wieś między Jelenią Górą a Złotoryją. Tam jesteśmy do soboty i przenosimy się do Brennej - to koło Ustronia, Wisły i Bielska-Białej. I tam jak starczy kasy i dzieci się nie pochorują to jesteśmy do 25 sierpnia. Droga powrotna nie zaplanowana ;)

siemka z rana
szykuje się do pracy i pozdrawiam Was oczywiscie
miłego dnia ;D
dzis słoneczko wiec mam nadzieje ze bedzie miły i pozytywnie nas wszystkie nastawi ;)

WItam z rana :):)
Od dzisiaj bede tu czesciej wpadac bo juz skonczylam pracowac :):) nareszcie posiedze z mala ale fajnie tylko troche dziwnie bo juz sie przyzwyczaiłam do pracy :(:(

No pogoda sie dzisiaj zapowiada nie padająca :):) moze z mezem na rybki sie wybierzemy :):)

Zuzia juz po porannym mleczku i teraz fika w łóżeczku i gada sobie :):) No dzisiaj idziemy jej uszka przekłuc to w prezencie od moich rodziców :):) Zobaczymy jak sie bedzie zachowywac :):):)

Miłego dnia ide na sniadanko, szkoda ze mojego meza nie ma :( wczoraj mi sie dostało śniadanko od niego :):)
POZDRAWIAM

ŻYCZENIA DLA SOLENIZANTÓW

Goga, jak tylko będziesz przejeżdżać przez Bydgoszcz albo Kcynię to daj znać. Jestem bardzo chętna na spotkanie. Wysyłam Ci na priva mój nr tel.
Anda, miłego leniuchowania!
Dzisiaj w nocy liczyłam pobudki mojego dziecka. Naliczyłam 11, w tym 8 z dzikim wrzaskiem. A miało być coraz lepiej...

Halcia a możesz mi powiedziec w imię czego fundujecie taki stres dla malucha. Może ona wcae nie będzie kiedys chciała nosic kolczyków?? Poza ty, uszko boli jak sie na nim lezy. No wybacz ale ja bym czegos takiego ZA NIC dziecku nie fundowala.
No normalnie mnie rozwaliłas. Wybacz.

Witajcie kobiteczki !!!! :D Leniuchować jest miło.
Idę sobie zapodać kaweczkę, tę którą tak tu lubicie, czyli niejaką ricore.
Cholercia Wasze dzieci tak często budzą się w nocy? Jak ja uśpię małą to dopiero rano mam sobie z nią coś do powiedzenia. ;D Już dobre pół roku śpi całe noce, ani picia, ani jedzenia. Tylko ja się przebudzam, by ją przykryć, a że wciąż śpimy razem, to nie ma problemu. :D
Kurcze Halcia, ja to w sumie nie mam zdania. Też przez chwilę o tym myślałam, ale jakby Oliwcia płakała, a na pewno by płakła , nie darowałabym sobie, że to w sumie przeze mnie tak cierpi.
Ostatnio na gazecie.pl były ostre rozmowy na ten temat.

A moi panowie też jeszcze spią w najlepsze.
Mailen kochana pracuj , pracuj i przyslij nam trochę tego słoneczka, bo u nas szyby mokre. :mad: :mad:
Kto prosił o deszcz? bo ja na pewno nie. Upały mnie tak nie męczą, jak jeden dzień deszczowy.

Kobiteczki drogie. Kiedyś już wspominałam, że łóżeczko to mebel u nas stojący praktycznie bez pożytku, no tylko Oliwcię na przewijaku jeszce przewijam. I tak sobie myslałam, żę w tym miejscu zrobiłabym jej kącik i myślę o stoliczku. Doradźcie.
http://www.allegro.pl/item119158609_nowy_stolik_edukacyjny_od_chicco_2_w_1_e_hit.html
http://www.allegro.pl/item117829863_stolik_edukacyjny_5_w_1_gratis_od_ss_gwarancja.html
A może jeszcze jakiś inny widziałyście. Myslę jeszce o tym , co mają słowiczki, ale nie mogę go znaleźć na allegro

anda55 pisze:
goga ja w centrum, to pewnie każdemyu będzie pasowało do mnie wstąpić. Zapraszam. A gdzie konkretnie jedziecie? Bo my planujemy do Zakopanego, ale to dopiero 18-go.

kurcze anda myślałąm że się spotkamy i zaciągnę mojego do zakopca na dwa dni, ale 19-tego mamy weselicho

reklama
Halo ,czy jest tu kto?
Witam wszystkich.
Anda u nas taki zwyczaj, że sie zamawia msze(robią to rodzice albo dziatkowie) i ksiądz cała msze odprawia w intencji małego dziecka a na koniec jest takie specjalne błogosławienstwo dla dziecka i jego rodziców.To taka uroczystośc cos jak chrzest.
Co do prowadzania dziecka to ja używałam takich szelek i wtedy nie trzebabyło sie tak schylac.

Arabella to ja myślałam że ja mam przesrane z pobudkami .Mam ich nieraz ze 4 ale widze że to normalka i ty to masz dopiero pozamiatane kobieto.Współczuje.
Ale przy nastepnej dzidzi bedzie lepiej ;) Moja Julia była spokojna i jak skończyła miesiąc spała cała noc a Bartuś daje po garach,do dzis.

Halcia a ja nie potepiam.Moja Juli miała właśnie w tym samym czasie przekłute uszka co twoja Zuzia i zniosła to rewelacyjnie ,a dzis jest przeszcześliwa że ma błyskotki w uszkach.Wiec ja nie uważam tego za cos złego.I jeszcze jedno .U nas przekłuwała uszka zaprzyjażniona kosmetyczka,takim aparatem specjalnym.Szybko i bez bólu.

Do góry