reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
My już po porannej kawce...........
a teraz historia z dreszczykiem.............. wczoraj wybraliśmy się do teściów do Otmuchowa i po drodze mieliśmy wypadek..... wylądowaliśmy na przeciwległym pasie i w rowie.......... na szczęście nic się nikomu nie stało facet który jechał z przeciwka zdążył nas ominąć a potem pomógł nam wydostać się z tego rowu......do dziś mi się słabo ze strachu robi jak sobie pomyślę coby się stało....ale Paweł tak manewrował że nas nie obróciło............. podobno dzień wcześniej na tym zakręcie był wypadek i zapewne jakiś olej czy coś ..... facet który jechał za nami też się ślizgał ale wyrobił bo zdążył zachamowac jak widział co się z nami stało.....
wrrrr....
idę teraz wstawic jakis obiadek.....
u nas chwilowo nie pada!!!

reklama
Leje leje lej fuck fuck fuck :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

My też mamy zaplanowanego grilla i przy tym zostaniemy i grill będzie pod daszkiem a my w domu będziemy.
Zero przygotowań, zero sprzątniecia więc spadam.

Żużaczku - w kompleksy przy tobie mozna wpaść :mad: :p ;)

anecik Bogu dzięki!

A to Polask własnie. :mad: :mad: Założę sie, że nikt nawet nie zadbał o zabezpieczenie miejsca po tym poprzednim wypdku i nikt nie posypał jedni. WRRRRRRRRRR :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Wczoraj wieczorem własnie myslałam (pod wyplywem tekstów mamuśki o fotelikach) o wypadkach drogowych. I słabo mi sie robi zawsze jak Tomasz do domu się spóźnia. bo on codiennie do drugiego miasta do pracy jeździ.

Ciacho sie piecze, zupka gotowa, polędwiczki na obiad dochodza w zalewie, ide teraz robic sledziki z cebulka (takie do słoika). ma ktos za duzo wiśni?? odkupie tanio.

hejka
bosheeee jakie pracusie ::) my się dzis byczymy jak niedziela to niedziela ;) ja chodzę jeszcze w piżamie :-[ Olek się dziś zerwał o 7 ale ze bylam na pół przytomna to podrzucilam go dziadkom na wpół i z Marcinem spaliśmy dalej do 9.30 :o
a teraz Olek śpi a ja lecę się wykąpać....a pogoda okropnaaaa nic się nie chce ponuro i lejeee lejeee lejjeeeee

witam
rany dobrze że wam się nic nie stało, ja to bym teraz ścigała odpowiedzialnych za to co się stało, co za debile,żeby nie posypać niczym !!!!!!!!

u nas słonko :) przesyłam do was grilujące kobitki, mam nadzieję że dojdzie :)

zuzaczku powiedz mi co ty robisz z Witoniem jak sprzatasz, pieszesz i gotujesz ???

ja dzis umyłam kuchnię, zaraz muszę pranie nastawić

Pilnuje jubilatki bo spi na normalnym łóżku w pokoju gdzie mamy komputer ;D
Darek składa pojazd urodzinowy :laugh:.

Cały czas pada a ja na dodatek jeszcze nie przygotowałam jedzenia ::). Ale do zrobienia mam koreczki, mięsko i rybka się macerują i obrac ziemniaki. Ciacha kupione więc licze że zdąże na 15. ::)

rany jak ja sobie pomyśle o pieczeniu na roczek, to szczerze mi się nie chce, a robimy dwie imprezki dzień po dniu, bo się na raz nie pomoeścimy w domu,

a też bym chciałą robic grila

reklama
Do góry