reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No wlaśnie ja muszę się ostro zmotywować i nie spocząc na laurach po licencjacie, nie robić żadnych przerw (chociaz chodzi mi to po głowie  ::)) ale boje się że potem cieżko bedzie mi się zmotywować, najgorsze już chyba za mną, jak ten rok przetrwałam to przetrwam i kolejne dwa  ;) MUSZĘ!
ahaa i macie pozdrowienia od Marty bo ona bidulka zalatana przygotowuje imprezkę dla dziewczynek....miałam Was od niej pozdrowić i przekazać że teskni za nami ;D ::) ale nie da rady się już dziś odezwac....może jutro...w takim razie czekamy na zdjecia i relacje urodzinkowe

reklama
słowiczku inni mają gorzej.......mój wyjeżdza do pracy o 5 a wraca o 19 albo pozniej.... ::) :mad: a wszystko przez pieprzone dojazdy....traci przez niej 4 godz dziennie :(

zapomniałam się pochwalić że odkąd chodzę do pracy Olek zaczął wołać mama ;D do tej pory było tylko baba dziadzia i non stop tata a teraz....mama, woła mnie, jak mnie nie ma.... ::) jakie to fajowe uczucie ;D

Mailen pisze:
słowiczku inni mają gorzej.......mój wyjeżdza do pracy o 5 a wraca o 19 albo pozniej.... ::) :mad: a wszystko przez pieprzone dojazdy....traci przez niej 4 godz dziennie :(

wiem, że inni mają gorzej Mailen. Ale tak to jest, jak się człowiek przyzwyczai do dobergo, a potem łup w łeb, ze jest sam...
Mój traci na dojazdy 2 godziny...

oj ja jak bym przerwała studia to bym ich nie skończyła, były tylko 5-ltnie, do tego jakbym zaciążyłą to całą ciążę i okres karminie nie mogłabym wrócić bo odczynniki, więc cieszę się że mam to za sobą

my dzis zakupiliśmy Majci butki takie na początek jesieni i chłodniejsze dni, w sumie na takie jak teraz, bardzo fajne, firmu Obex, na rzepy, zobaczymy jak się sprawdzą

ja coś walczę ze strasznym osłabieniem, chyba przez ta dietkę i pogodę, a dzis czeka nas jeszcze ślub kolegi

Mąż zabrał Misiulsko na spacer, a ja zamiast się cieszyć z chwili wolności to żałuję, że go puściłam. Polezie na pewno do siostruni i będą palić papierochy. Debile

Gaga to miłej zabawy...

A ja się cieszę, bo myślałam, że nikogo nie będzie na roczek Łukaszka.
A tak to przyjedzie moja siostra i siostra męża z rodziną. Szwagierka jest przyszłą chrzestną Łukasia.
No i nad chrzcinami musimy pomysleć. Czekaliśmy aż szwagierka urodzi i mały już ma dwa miesiące i myślę, ze w końcu trzeba coś zorganizować aby z małego diabełka wypędzić!!! Będą dwa chrzty na jednej mszy....

słowiczku zabawy nie będzie idziemy tylko na ślub, to kolega z pracy
kaffka postawiła mnie na nogi i nawet taka czarna zwykłą zaczęła mi smakować ;)

Ja teraz też kafffkuję , Arturek poszedł do sąsiadów ( do ich dzieci), bo się nudził. Olcia usnęła w wielkich płaczach, bo siedziała i nagle walnęła buźką na podłogę. No cholerka, zasnęła czy co? Akurat przyszła moja mamka i ją utuliła.
A mężowy wiezie dziś młodą parę , więc pojechał najpierw ustroić auto do kwiaciarni, a teraz na ślub (mają tylko cywilny), no a ja robię pazurki i przymierzam , bo sama juz nie wiem, w co się wystroić na wieczór. Liczę dziś na dobrą zabawę, bo sami znajomi i moja Asieńka i brat nawet, oj i mój szef będzie nawet ;D

reklama
Do góry