reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej dziewczynki!
gaga masz racje z tym powrotem do pracy jest cięzko jak się jest taaaakim nałogowcem, mi też jest cieżko....szczególnie że TYLE produkujecie!!!!!! ::) :mad: i nie moge połozyc sie spac do poki nie poczytam co u Was ;)
bylam dzis na paznokietkach....ale jakos nie poprawiło mi to nastroju......chyba mam jakąs depresję przez ta pogodę, ale widze ze nie tylko mnie ona dopadła, bo nawe żuzaczek ma jakies głupie mysli....kto by pomyslam ::)

reklama
Witajcie
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ale mam nadrabiania i nie mam szans dzisiaj ale produkcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas remont dopiero wczoraj wczorajzaja to nie ma jak itp.
teskni mi sie no ale cóż
Urodzinki Amelki peznieśliśmy na niedzielę A w poniedziałek na wakacje na 4-5 dni tylko bo 13 mamy chrzciny i dłużej sie nie da FUCK
Amelce pokazują sie kolejne ząbole juz 12 lekko widac i nastepne pewnie lada moment
Dziś códne dziecie twu twu
i wogóle znosi ostatnio przeprowadzki i wogóle spanie w hałasie jest kochana ale i mniej je
Ajjjjjjjjjjjjjjjjj brakuje mi Was
bibi21 pisze:
A i z ciążą Słowiczka miałam noska ;D :
Słowiczku gratulacje ;D ;D ;D

Witam na porannej kaffce.
Dalak dzis sie rozhałkała o 6 rano, bo chciala sie poprzytulac :mad: ;D

Zaraz robie ciacho z wisniami. i magdzie nie dam >:D >:D

ja również witam przy porannej kaffce ;) w ten pochmurny dzień ::)
zaraz trzeba bedzie zabrac się za sprzatanie....ale moje paznokietki się zniszcza :laugh: ;D

jajnik mnie napierdziela :mad:czy Wy tez tak boleśnie odczuwacie zbizającą się @...bo ja nigdy tak nie miałam, a teraz po porodzie to tragedia, boli mnie tydzien przed @ i w trakcie....tak jak nigdy :mad: :( ::) a gdzies czytalam ze po porodzie są łagodniejsze a tu d..... wielka boli jak choleraaaa

reklama
Do góry