reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Qrczę, Żużaczku, skąd Ty bierzesz takie dobre dowcipy??
Właśnie wstałam po południowej drzemce z małą, zaglądam tutaj i wesoło mi się zrobiło. He he he, dobre...
A cyfrówka to dobra rzecz. Kupiliśmy ją przed narodzinami Gabiszonka i tak po pół roku było narobione ponad tysiąc zdjęć. A w tej chwili to już sama nie wiem ile jest. Część w kompie, na płytach...
Też uwielbiam robić zdjęcia. Co najgorsze na zdjęciach mnie mało ale za to reszta mojej rodziny jest "obstrykana" na maxa...
U mnie właśnie też jest zwiększona taka biaława wydzielina. Z początku myślałam, że może czop się sączy... Teraz sama już nie wiem. No i brzuchol też się troszkę obniżył. Czekam dalej...
Właśnie wstałam po południowej drzemce z małą, zaglądam tutaj i wesoło mi się zrobiło. He he he, dobre...
A cyfrówka to dobra rzecz. Kupiliśmy ją przed narodzinami Gabiszonka i tak po pół roku było narobione ponad tysiąc zdjęć. A w tej chwili to już sama nie wiem ile jest. Część w kompie, na płytach...
Też uwielbiam robić zdjęcia. Co najgorsze na zdjęciach mnie mało ale za to reszta mojej rodziny jest "obstrykana" na maxa...
U mnie właśnie też jest zwiększona taka biaława wydzielina. Z początku myślałam, że może czop się sączy... Teraz sama już nie wiem. No i brzuchol też się troszkę obniżył. Czekam dalej...
słowiczek
mama pisklaczków
słodkich snów
Ż
żużaczek
Gość
kurde a ja się wsciekam bo mam w miarę regularne skurcze - takie jak wczoraj, ale delikatne. Tyle, ze upierdliwe. Szlag mnie trafi
słowiczek
mama pisklaczków
Może też się legnij na łóżeczko... Ale najpierw zrób sobie cipły prysznic lub kąpiel. Jeżeli to nie skurcze porodowe to ustąpią, A jeżeli się nasilą to...
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
A ja spadam obiadek robić. Zachciało mi się klopsików. Mam nadzieję, że do 16 godz. się wyrobię ( mężuś z pracy wraca).
Naraźka.
Naraźka.