reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
moja koleżanka nie umiała tez juz sie doczekać i doczekac a jak tylko spakowała torbe to jej wody odeszły - chyba pójde sie spakować ;D
Domi rozkoszny ten Karolek szkoda ze takie maleńkie zdj. Jak znajdziesz chwilke to napisz jak tam poród - trzymajcie sie !!

Właśnie ja już mam wszystko przyszykowane i ociągam się z torbą do szpitala. Nawet mąż mówi mi żebym się już spakowała...
Justyna kliknij na fotkę to się powiększy.
Domi fajny ten Twój Karolek. I takie czarnusie włoski...

Domi ale słodzinka z tego twojego Karolka! I jakie włoski!
Czekamy z niecierpliwością na relacje z porodu. Trzymaj się cieplutko.
Gaga to widze że my sobie poczekamy, ale razem jest raźniej ;)

Domi sliczny czarnuszek z wieeeelkim smokiem. Mam nadzieje, ze Witek tez taki czarnowłosek bedzie (podobno jak oboje rodziców ma ciemne włosy to sie rudzielec moze zdazyć) hihi.

Nie dam rady wejsć do cieplej kapieli. Instynkt samozachowawczy przy tym upale mi nie pozwala na to ;D

I ja też...
No kupiłam już sobie zestaw do cyfróweczki tzn. 256 MB, ładowarkę i akumulatorki, teraz mogę śmigać te zdjęcionka HUrrra

rany moja mała zaczęła brykać że hoho, małą terrorystaka, chyba w końcu jej chłodkiem zawiało ;D jutro KTG zobaczymy co powieno ale mam nadzieję że wszystko ok, bo jeszcze muszę parę rzeczy zrobić w domku

hehe gaga teraz to musisz w domku porobić a tak się piekliłaś żeby już wychodziła ;)
u mnie już wszystko gotowe czeka i na szkrabka i do szpitala pościel na wyjście do przebrania i co....? no ale to nic w końcu się pewno doczeka :D
pozdrowiaonka

reklama
Przez to zaglądanie tu w pośpiechu dużo rzeczy mi umyka i miesza się. Pomyliłam Anikę z Anecikiem :( Anecik - gratulacje, Anika - szybkiego i łatwego porodu ;)
Słowiczku - ja też myślę o wyjazdach, mimo że nie mam "fruwającego" nazwiska. Tak czy inaczej przy narodzinach malucha jedne wakacje odpadają z wyjazdami. Nawet gdyby dzidziusie nie rodziły nam się w sierpniu tylko trochę wcześniej, też byłyby za małe. A gdyby urodziły się kilka miesięcy temu, to ciąża wypadałaby na poprzednie wakacje...
Zuzaczku - jak Twoj szpital to prywatna klinika, to już nie mam pytań. A ja zachodziłam w głowę, co za cuda w państwowym szpitalu... I dowcip z listonoszem przedni :)

Do góry