reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wie ktoś jak i gdzie mozna zrobic wykończenia ładne np. do zaproszen z kad to mogę sciągnąć??? Gaga pewnie ty ale nie chce ci zawracac głowy rocznicuj się moze wie ktos??/

reklama
hej
Mój Tomek ma tak samo : mamamamamamama jak mu gdzies zniknę....
Ja byłam dziś po receptę bo Tomek ma białawy nalot na języczku a wszystko oprócz Apthinu na receptę, przez to wkładanie wszystkiego do buzi ma pleśniawy..........
Oj jakie to me dziecię dziś marudne... to chyba wina pogody.....
Ząbki Tomek ma 3 dwa na dole i jeden na górze a kolejne idą....

oj brzydkie to ma Łukaszek !! ale tez mi sie wydaje ze potówki ! u nas sparawdza sie krem f18 bardzo fajny i tani !!

dzieki za info co do sukienisi !! :-*

Joanna udanego wypadu

Gaga
udanej randki :)

Cześć kobiteczki. :D
Wpadam tylko się przywitać.
Wczoraj moi panowie wrócili, Oliwia aż sztywniała jak ich zobaczyła. Tak się bidula cieszyła. :D
Dzisiaj w pracy byłam do 17.30 (od 7 oczywiście) :mad:. Padam na twarz dosłownie. :mad:
A przede mną tyle prania. Chłopcy przywieźli trzy podróżne torby ciuchów, więc sobie wyobraźcie.
Nic tylko pralka się kręci, a mi zaraz sznurków do wieszania braknie.

Niedawno przyszli moi rodzice i jak zobaczyli, jak się uwijałam to wzięli Olusię na spacer. Idę robić kafffkę 3 w 1 i biorę się za prasowanko. Do wieczorka.

reklama
Do góry