reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dzięki dziweczyny, jak zwykle jesteście kopalnią wiedzy. :-* :-* :-* :-*
Tylko dla mnie te potówki wyglądają dziwnie. Te zaczerwienione miejsca to są poprostu krostki na krosteczkach, tego dokładnie na zdjęciu nie widać, ale taki już mam aparat.
Nie miałam wcześniej z takim czymś do czynienia, więc tym bardziej dla mnie to dziwne było...

Ale dzień, dzieci znowu marudzą, ja się czuję jak flaczek...buuuuu....chcę spać....

reklama
jo-anna-on udanego wypoczynku,
co ja mam zrobić z moją chechlusią? Jak tylko się chowam za drzwi albo idę do kuchni no gdziekolwiek a ona zostaje sama w pokoju to jest ryk że cały blok słyszy... :mad: ::) Czy ona czasami na mnie nie ćwiczy sobie?

łoj domicela ja mam to samo!!!!!!!!!!!!!!!a najgorzej jak jest zmęczony, ja się poprostu ruszyć z pokoju nie mogę.Mam siedzieć i koniec.
Podejrzewam, że teraz tak nasze dzieci mają. Mama i jeszcze raz mama. Ja to jak zostawiałam Łukasza z mamą lub Wojtkiem to ponoć takie histerie odprawiał, ze szok. Tylko chodził i wył i mnie szukał...
Czy u Was dziewczyny jest tak samo?? Już dawno miałam zapytać.

A ja przed chwilką siedziałam i od początku oglądałam naszą galeryjkę. Co prawda pierwsze 20 stron tylko.
Jakie te nasze maluszki były małe a teraz to już konie ;D ;D
Te pierwsze zdjątka takie fantastyczne, czasem łezka się w oku zakręciła....

Cześć
U nas to samo z buczeniem i łażeniem za mamą. Ja już wymiękam, bo albo marudzi, albo gdzieś się uderzy albo na ręce. I tak cały dzień. Śpi po pół godziny, chyba, że leżę przy niej to potrafi i 2 godziny kimać. Nicpota mała.

słowiczek pisze:
Martaaaaaaaaaaaaa!!!!! Odezwij się, co u Was?????
No właśnie??????

Nasza Amelka tez ma takie dni ze nawet tata jest be przewaznie jak spiąca jest gorzej a tak da sie wytrzymac nie moge jej włozyc do łóżeczka na dłuzej niz 3-5 min bo ryk i obgryza farbe a jak ja zostawie w pokoju to idzie za mna lub tam gdzie jej nie wolno i strach zeby guzów nie nabiła bo ostatnio to normalka zaczeła sama spacery urzadzac i czasem nic a zdarza sie ze straci równowage i bęc lub poleci na cos i ryk i przykładanie lodu

A miałam sie pochwalic widze juz u Amelki 11 zabka trójeczke na dole i strasznie ma popuchniete dziasełka na 4 mysle ze niedługo wyjda Ma przechlapane bo jak nie było zadnego przez 3 m-ce tak teraz w ciagu 3 tyg idzie 4 zab i nastepne conajmniej 2 sa w kolejce biedactwo

A ile zabków maja Wasze maluchy?????

reklama
Do góry