reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
gaga Majutek jest super mądra dziewczynka....a mój szkodnik nie ma czasu się uczyć, na niczym nie potrafi się dłużej skupić....głupawka moja mała ;D ::)
a ja lecę się kąpać i psychicznie przygotować do pracy....boję sie troszkę, trzymajcie za mnie kciuki bo ZAWSZE pomagają ;D

Mailen kciuki zamówione
Majutek uwielbia książeczki :) sama mi przynosi żeby oglądać i pokazuje paluszkiem i ja jej mówię co to jest :) ostatnio poznałyśmy biedronkę ;) ale Mailen ona też potrafi latać w koło pokoju przez godzinę z wiaderkiem w ręcę ;D

idę zadymić troszkę powietrze na polku :)

atol a ty odpoczywaj le możesz

aaaaaaaaa nie powiedziałam wam że mojemu koledze urodził się synek Bruno :) fajny mały taki brzdąkal

Mailen  nie bój żaby dasz rade !! zaraz kopa w tyłek na szczęście dostaniesz  :)

Gaga  ja tez jestem dumna jak nie wiem z tej mojej kozy ! ostatnio nauczyła sie pokazywać ile kłopotów ma na głowie, łapie sie za głowę i kręci nią ale superaśnie to wygląda ! a dzis to uśmialiśmy sie bo akurat Lepper coś tam gadał w tv a ona łaps za głowę ....  ;D zarąbiście to wyszło jakby rozumiała co on gada  ;D
Liwia tez ma takie dni ze kompletnie nic ją nie interesuje a są dni ze szybko łapie nowe rzeczy !

kupiłam dla świetego spokoju jeszcze jedną sukienkę taką białą z rózyczkami !!
Liwuśek fajnie wygląda i juz babcia zrzędzić nie bedzie !! a w tej zielonej pójdzie na impreze albo na wesele i juz !!  

dajcjie mi wysłac tego postaaaaaaaaaaa

latać w koło pokoju?????????????? ::)i to z wiaderkiem????? nieźle, Oliwcia tylko prędko przebiera nogami , jak się ją trzyma pod paszkami. A co do książeczek, to ekspertem w czytaniu jest babcia. Chyba jasne , nie? Ja w robotce, a one na książkach i potem jak jedziemy autem i moja mama mówi to wszystko z pamięci, a Olinka się śmieje i widać , że czai bazę, to mnie trochę w gardle ściska. ;D

Dziecko padło, ja prawie też, ale idę się pokąpać.

A i co do mojego zapracowanego dziś dnia , to dodam, że właśnie mi się @ przytrafiła. Cholera po tym drugim porodzie to mam cykle nie 26 a 25 dniowe.

anda jak tak miałam przed porodem @ co 26 dni jak w mordę strzelił ;D

no a Majula bieeeeeeeega jak koń cyrkowy w kółko ;D czadziara jest

justynka Majka też pokazuje jak ja zapytam ile ma zmartwień ;D czasami na dwie ręcę a my lejemy :) i zaczęła pokazywać kwiatki na butkach, sukienkach i wszystkim innym :) ehhhhhh te nasze bąki słodkie :)

idę spać
dobrej nocki :)

Justynka, Liwcia ślicznie wygląda w tej zielonej sukienusi. W białej na pewno tak samo. My właśnie mamy problem, bo nie mamy w co ubrać Misiulki w jej święto. Wszystkie sukienusie, które ma już miała na sobie i żadna nie jest aż taka odświętna. Nie chcemy kupować nic nowego, bo prawdopodobnie dostanie trochę ciuszków.
Misiunia też uwielbia książeczki, ale ma swoje ulubione obrazki, które pokazuje. W ogóle to teraz ciągle tylko paluszkiem macha i wszystko pokazuje. Śmieszna jest.

reklama
a gdzie nocna załoga ??? Goga sie urlopuje a Nenar ??

udały nam sie te dzieciaki !! a my właśnie oglądalismy z meżulem stare zdjęcia Liwuchy matko kiedy ona taka malusia była a trzeba było na główkę uwazać a to tylko w pozycji leżącej a tu już lata Ci taki gizd i porządek robi z wszystkimi ;D

Do góry