reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj niedobre

dobra lecę się szykować, ciekawe co na siebie włożę ::) mężuś chciał mnie zabrać do Hawełki, tam gdzie mieliśmy wesele, ale na tak szykoną restaurację to ciucha nie mam :( więc zostaje coś mniej eleganckiego, a szkoda bo żarełko tam pierwsza klasa :)

reklama
nawet nie próbuje nadrabiać zaległości bo aż boje sie zajrzeć wstecz ile mnie czeka ;)
my po weekendzie nad jeziorkiem, było super......tylko za krótko......... :mad:

A ja mam pilne pytanko,czy któraś z Was składała w tym roku wniosek o rodzinne?Czy potrzebny jest oryginał aktu urodzenia i czy we wniosku się coś zmienia.Mój ma składać,ale musi wysłać poleconym,bo za duże kolejki.Zawsze tio trochę grosza,a nie chcemy czegoś skaszanić.Pomocy,please...
Trochę nadrobię...

Ewelinka Co do wniosku to potrzebne tylko zaswiadczenia Twoje i meza z urzedu skarbowego takie jak w tamtym roku i jak nie jestes na wychowawczym to tyle nic wiecej a jak jestes na wychowawczym to zaswiadczenie z pracy od kiedy i do kiedy bedziesz

10 str do nadrobienia :mad: ::)
na razie moze troszke zdjec powklejam, a od jutra to juz w ogóle z zaleglosci sie nie wygrzebie bo ide do pracy ;) jednak mam nadzieje ze bedzie OK, dzięki za kciuki, jak zwykle pomogły ;D

słowiczek pisze:
Dziewczyny, pomocy!!!!!
Mojemu Łukaszowi zrobiło się coś takiego w zgięciu jednej nogi. Więcej nigdzie nic nie ma! Wiecie, co to może być? I czym to potraktować?
Próbowałam już kilku specyfików ale nie pomaga...

beztytuuil8.jpg
Ja tez stawiam na potówki i dodaje ze mozna tez rumiankiem przemywac pomaga

reklama
agata, gaga dzieki za info dot. wozkow

slowiczku a moze bepanthen masc, albo linomag z tlenkeim cynku? albo wykapac dzieice w roztworze KMnO4? Hania jak na razie nie miala potowek wiec nie mam doswiadczenia co z tych specyfikow pomaga :(

Do góry