reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

słowiczek pisze:
tak to jest nadmanganian potasu

manganian (VII) potasu - nazwa potoczna nadmanganian potasu ;D jest jedną z soli kwasu manganowego (VII) o właściwościach silnie utleniających, ale w małym stężeniu (kolor roztworu taki bladoróżowy) działa odkażająco na rany i takie podrażnienia jak właśnie potówki albo odparzenia, najlepiej Łukaszka sobie wykąp w tym

reklama
my po randce i gorąco polecam Piratów z Karaibów II super film i doskonała muzyka ;)
jedzonko tez potem super, ja dietetycznie co prawda ale pyyyyyyyyycha :)
lecę do mężusia i małej, wieczorkiem randki część 2 ;D

a od jutra bierzemy się za przedpokój, zrywanie tapet tynkowanie, malowanie

gaga pisze:
słowiczek pisze:
tak to jest nadmanganian potasu

manganian (VII) potasu - nazwa potoczna nadmanganian potasu ;D jest jedną z soli kwasu manganowego (VII) o właściwościach silnie utleniających, ale w małym stężeniu (kolor roztworu taki bladoróżowy) działa odkażająco na rany i takie podrażnienia jak właśnie potówki albo odparzenia, najlepiej Łukaszka sobie wykąp w tym

Tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!

padam na pysk
zakupy, sprzatanie, cały dzien kolezanka była u Boguchy, spacer, Witek, pies... i artykul musiałam skończyc.....

Mi tez Piracii sie super podobali a chcialabym tez isc na Miami Vice ale to dopiero jak rodzice Hanuta zabiora.

U mnie jak jestem z Hania sama to tez wiecznie za mna ale jak sa inni to nie ma tego problemu, po prostu nie chce byc sama ale mama nie jest tu niezbedna (moze i moje szczescie)

Hania ma tyko dwa zeby na dole i jakis zastoj, juz sie doczekac nie moge kolejnych...

Majka ma cztery zębole a dziś się przebił 5 :)

ona też mamusińska, ale już mniej, zresztą ja jak wychodziłąm z pokoju to mówiłam jej zawsze "Majeczko ide np. do kuchni zrobię herbatkę i wracam" i tak za każdym razem, pewnie że wyła, teraz też wyje ale dużo żadziej, widzę że rozumie co do niej mówię, kuma czacze i to niźle :)
Wogóle jest taka mądra ;D i pokazuje mi w książeczach zwierzatka (zna już cały domowy asortyment i małe zoo) i kwiatki, a jak pokazuje miske z mleczkiem i pytam jak kotek pije mleczko to tak fajnie języczkiem robi, a jak pytam jak pachną kwiatki to wciąga powietrze noskie, no bombowa jet ;D ale ja się chwalę ::) ::) ::)

reklama
Do góry