reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

atol według mnie coś takiego chyba jest najlepsze, do jednej części dajesz dla malucha gondolkę a w drugiej jedzie Hania
albo coś takiego
http://www.allegro.pl/item118022500_wozek_blizniaczy_deltim_super_stan.html
http://www.allegro.pl/item117550959_nowy_wozek_mikado_duet_dla_blizniakow.html
http://www.allegro.pl/item118028298_hauck_roadster_duo_sl_folia_nowy_wysylka_0zl.html
http://www.allegro.pl/item117617984_nowa_emmaljunga_twin_cerox_blizniak_gratisy.html

atol nie mogę znaleźć tego wózka przeleciałąm wszystkie strony na allegro. Ale on był bardzo podobny do tych bliźniaczych, tyle tylko że miał nie wkładaną tylko dopinaną gondolę i wpinaną spacerówkę, więc większy bobas siedział w spacerówce a maluch w gondoli trochę wyżej niż poziom spacerówki

reklama
Hej , witam wieczorkiem
Słowiczku akurat dzisiaj nie byliśmy nad Malta tylko u znajomych i ta kumpela jest ciaży bliźniaczej w 22 tyg. I super wygląda, taka piłeczka i widziałam jej wózek dla dwojaczków to szok jaki wielki pojazd.Na szczęście ona mieszka w domu parterowm więc spoko ze spacerami.Tylko ,że oni mieszkają zupełnie sami. I tam u nich był pies golden retriver , no i prawie zalizał Julę na śmierć, ale kochany był.
Ja teraz mam przerąbane, odkąd Julka zaczęła raczkować i chodzić przy ścianach to właściwie nie ma dla niej przeszkód. Buty podeszwy mają wylizane ::)

Witajcie ja tylko na moment bo czekamy na ostatnia ture gosci nie dam rady dzis poczytac wybaczcie

Jestem umordowana zadyma w domu cały dzien dzieci dzis 4 w tym zostało dna noc 2+moja Amelka i jedzie jeszcze dwie uffff
ide cos zjesc
miłej nocki

Boshe ale ten net wolno chodzi. Tata ma orange i szlak mnie trafia, no ale za to mogę tu zajżeć ;D

Dzień udany ;D, Marysia zaliczyla 3 kąpiele dzięki temu ładnie zasnęła na noc, chociaż po południu chodziłam z nią 40 minut żeby usnęła.

Co do sprzątania po psach to u nas tragedia. Osiedle jest zamkniete, jak każde w okolicy no i wszystkie psy zalatwiają swoje potrzeby gdzie popadnie, nawet na chodniku są niespodzianki. Ostatnio orgodziliśmy plac zabaw i jakis koleś wlazł tam z psem :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:. Za ogrodzeniem są wały wiślane i tam dużo ludzi chodzi z psami a o 22 są prawie same psy i ja na spacer już nie wyjdę bo boję się psów. :p
W Polsce niestety nie szanuje się ani publicznej własności ani tego że ktoś boi się psów.

Dobra kończę.
Dobranoc

hej !!

Margarita powodzenia !!!

Agata ja właśnie mam ten orange i czasem to klne na czym świat stoi a spróbuj zdj wysłać to jest dopiero test na wytrzymałość

ja uwielbiam psiaki kociaki itp stwory ale póki co wystarczy mi mój mały zwierzak ;D no i na polku dwa psiury !!

Gaga moja kolezanka jak dawała synkowi kleik na noc to co chwial sie jej budził i ryczał i w ogóle a jak dawła samo mleko to lajt i spi jak zabity ! chyba przeszkadzał mu napchany brzusio moze Majcia tez ten typ ???

co do tej sukienki co Liwuśka jest w galerii to chcę ją trochę skrócić bo wydaje mi sie ze bedzie ladniejsza co myślicie ????

justynka sukienusia śliczna, ja bym z nia nic nie robiła, na prawdę jest piękna :)
My na roczek założymy Majce sukieneczką od teściowej (pewno pierwszi i ostatni raz) tak mi się średnio podoba ale niech się kobita ucieszy, a jak przyjdą kuzynki to jej założę którąś z moich ulubionych sukienuś :)

a tak wogóle to mi Majcioch zrobił pobudkę o 6.30 ::) no ale całą noc przespałą w łóżeczku
justyna co do tego karmienia, to chyba Majce nie przeszkadza pełny brzuszek, bo ona jak zeżre koło 22-23 210 mleka + kleik to koło 4-5 jest głodna już je 180 mleka

cześć!!!
Łukasz dziś zrobił pobudkę o 6, dostał flachę i jeszcze do 8 pokimaliśmy, Gaba oczywiście rządziła...
Mojemu Łukaszowi też nie przeszkadza pełny brzuszek a raczej przeszkadza pusty. Jak go zapcham flachą momentalnie zasypia...

Słuchajcie, jak wyczyścić żelazko? Mężowy ostatnio przypalił koszulę i została mała plamka na spodzie żelazka i boję się, że będzie przez to haczyć inne delikatniejsze tkaniny?

Justyna, sukienusia śliczna. A Liwcia rozkoszna!!!!Jak pisała gaga i ja też bym nic nie robiła, chyba, że małej to przeszkadza w chodzeniu...

reklama
Do góry