reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Oglądałam sobie właśnie stronę www z pielgrzymki pieszej. Buuuuuu. Prawie się zryczałam. Byłam 7 razy i strasznie mi brakuje.
A poza tym tęsknię za mężusiem. Był dzisiaj z nami prawie cały dzień, ale teraz go nie ma. W czwartek wracam do domu.

reklama
Hej dziewczyny ostatnie pozdrowienia ze Szwecji , jutro wyjezdzam
a to na dzisiejszym basenie.Co Wam to przypomina >:D >:D >:D >:D
dsc03433fc5.jpg

mój mały terminator nie ma ani śladu po ukąszeniu ale całą noc spałam jak truśka i kukałam co chwila czy mi nie opuchła a rano patrze a tu nic nie ma ani bąbelka uffff

Mailen moja tez zażarty cycuśnik i juz nawet mam wizje ze ona pojdzie do szkoły to ja będe na długą przerwę z cycem latać ::) Butli tez nie toleruje ale z niekapka pije bo sama moze to wielka zadowolona z siebie ze sama moze no a kaszke pije z takiego dzióbka z canpolu !! a smoczek jest beee

jezu jej 4 zęby na raz wyłażą u góry i na dole chyba 3 albo 4 bidulec a ja tak po niej ryczałam ze marudzi ......

kurde męzuś wyjechał a jak remont mieliśmy to wstawiliśmy akwarium do nowej kuchni a ze nic tam narazie nie ma to zapomniałam o rybkach na śmierć ale na szczęście boroczki nie pozdychały .... mężuś by mnie chyba ukatrupił :p

Taka produkcja i juz poznikałuscie???

Ja dzis umordowana goracem i wszystkim
Mała marudziła juz o 5 i póżniej jak wstała też troche maz po nocy w pracy odsypiał i dzis zaowu nocka mam tyle roboty i nic mi nie idzie juz od niedzieli sajgon bo wszyscy sie zjada no i od poniedziałku remont
Trzeba wiele rzeczy poprzykrywac pochowac a ja zero zapału

dzis na imieninkach był tylko tesc wiec zrobilam na szybcika sałatke i takie tam nie duzo a poprawka imienin w urodzinki Amelki 2 imprezki bo nie wszyscy moga w weekend i zaczna sie dopiero zjezdzac z Hiszpanii wiec poczekamy

Urodzinki u szwagierki powiedziałam że chce dla małej ten stolik do karmienia to bedzie od babci i prababci i moze siostry Krzyska a co do reszty to maja wolna reke bo sama nie wiem co

Własnie skonczyłam pomagac tesciowej przy sałatkach na zime i padam

arabella pisze:
Oglądałam sobie właśnie stronę www z pielgrzymki pieszej. Buuuuuu. Prawie się zryczałam. Byłam 7 razy i strasznie mi brakuje.
A poza tym tęsknię za mężusiem. Był dzisiaj z nami prawie cały dzień, ale teraz go nie ma. W czwartek wracam do domu.
Ocho, wyjechałaś i zatęsknił :-) Chyba dobra metoda...
A pielgrzymka... Ja też po siedmiu. Tomka poznałam na piątej. Właśnie 26 lipca, 12 lat temu...

Produkcja widzę leci ekspresowa. Też się nie załapałam na 1000 strone :(
Uciekamy przed gorącem na kilka dni do rodziców - najpierw moich (do tej pięknej łazienki z narożną wanną i ścieżką z paneli), potem do teściów. Wrócimy gdzieś za tydzień...

reklama
helloo
a co to ja dziś pierwsza????
no fakt że Olek dziś wstał godzinę wcześniej niż zawsze :mad:
na 1000 str się nie załapałam wiec moze chociaz na 1001???
tesciowa byla wczoraj i podrzucilam na wózeczek....juz się nie mogę doczekać spaceru i tego jak się bedzie prowadził ::)
a noc dziś jak zwykle do dupy Olek budził się chyba z 6 razy :mad:

Do góry