reklama
evelinka
Fanka BB :)
Hmmm Marta ,to może próbować czymś jednocześnie zająć,bo to są niestety za małe dzieciaczki na negocjowanie Ale może się właśnie przyzwyczaiły do karmienia na śpiocha i dlatego protestują.Mój kiedyś też wieczorem nie chciał zjeść,to nie dostał i przespał jakoś do rana.Później było juz w porządku z kolacyjką.
agata806
Fan(ka)
To ja się powoli oddalam
Marta - nie karm dziewczynek na śpiąco bo się rzeczywiście przyzwyczają. Dawaj na kolację jakąś bułeczkę z wędlinką albo jakieś owoce z kaszką, żeby było bardziej sycące. Jak chcą pić herbatkę czy inne picie to po prostu zrezygnuj z tego wieczornego mleka. Na mleku 3 jest napisane, że dziecko powinno wypić 400-500 ml mleka a to są tylko dwa posiłki. Przecież żaden z nich nie musi być w postaci płynnej. Może to tylko upał i trzeba przeczekać.
Wyłączam kompa. Dobranoc
Marta - nie karm dziewczynek na śpiąco bo się rzeczywiście przyzwyczają. Dawaj na kolację jakąś bułeczkę z wędlinką albo jakieś owoce z kaszką, żeby było bardziej sycące. Jak chcą pić herbatkę czy inne picie to po prostu zrezygnuj z tego wieczornego mleka. Na mleku 3 jest napisane, że dziecko powinno wypić 400-500 ml mleka a to są tylko dwa posiłki. Przecież żaden z nich nie musi być w postaci płynnej. Może to tylko upał i trzeba przeczekać.
Wyłączam kompa. Dobranoc
Ale ja je karmiłam na spiąco dopiero dwa razy czy trzy, więc raczej się nie przyzwyczają. A jeżeli pójdą spać głodne, to się budzą co godzinę i też jest źle. Ale chyba zrobię tak, że będę dawać im coś innego. Bo to teraz w te upały jest taki problem, kiedyś tak ingdy nie było.
Spadam spać.
Dobranoc.
Spadam spać.
Dobranoc.
jo-anna-on
Pindory i godody
Ja też uciekam.
Miłej nocy... >
Miłej nocy... >
reklama