reklama
Mailen
Fanka BB :)
Marta chyba mnie przekonałaś ;D bo wiadomo siedzis z klientem na przeciwko wypełniasz jakies wnioski to chcac nie chcac patrzy ci na ręce a ja swoimi to nie mam czym sie pochawlić , zaczynam od wtorku to moze na poniedziałek się zapisze :
gaga widocznie juz taka jej uroda, znam dziewczyny które jedzą jak niejeden chłop a są laseczki.......i strasznie im zazdroszcze : ale to juz chyba taka przemiana materii czy cos....
gaga widocznie juz taka jej uroda, znam dziewczyny które jedzą jak niejeden chłop a są laseczki.......i strasznie im zazdroszcze : ale to juz chyba taka przemiana materii czy cos....
reklama
żaneta28
Fan(ka)
prosze o to zdięcie rowerka....hahah..też jestem ciekawa...Mailen pisze:Marta zdjecia Olusia na rowerku jeszcze nie ma, ale zaraz mogę zrobic fotke samego rowerka
a co do jedzenia - mysle że olek jest w jednym wielkim zarciu....ale waga cały czas jest 11 kg wiec się nie niepokoje gozej by było jakby tył....i tak ma za grubą dupke żeby sie podnieść i siadać - wiec muszzę uważać żeby za dużo nie przybierał...a jak pamietacie on od luetgo waży 11 kg...hahaahah... mój mały pulpet