reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
A czemu nie?? Ona już chodzi, więc dużo spala i dlatego jest głodna. Przecież tak strasznie dużo to ona znowu nie waży.

Mailen, mam prośbę, jak masz gdzieś zdjęcie Olusia z tym nowym rowerkiem to wklej, chciałam zobaczyć jaki Ty masz ten rowerek bo nie wiem w końcu co zrobić.

Marta chyba mnie przekonałaś ;) ;D bo wiadomo siedzis z klientem na przeciwko wypełniasz jakies wnioski to chcac nie chcac patrzy ci na ręce a ja swoimi to nie mam czym sie pochawlić ;), zaczynam od wtorku to moze na poniedziałek się zapisze ::) :p
gaga widocznie juz taka jej uroda, znam dziewczyny które jedzą jak niejeden chłop a są laseczki.......i strasznie im zazdroszcze ::) ale to juz chyba taka przemiana materii czy cos....

no Majka waży niecałe 9kg więc raczej mało, oj ja juz sama nie wiem, cieszę się że mam apetyt nie ograniczam jej jedzenia, ale ona czasmi je więcej ode mnie :D no chyba że mam napad głodu to pożeram wszystko i w każdych ilościach

O Boze Gaga gdzie ona to miesci???? ale ma przerob... ::) ;D ;D moja dziewczina je tylko ok 300 ml mleka dziennie tylko ze to jest bebilon pepti

No sama widzisz, je ale duzo nie wazy, wiec sie wcale nie przejmuj. Ma dobra przeiane materii i tyle. Spala szybko wszystko.

Mailen, wklej jak mozesz i zdjecie samego rowerka, a moze znajdziezsz na allegro link to wklej.

reklama
Mailen pisze:
Marta zdjecia Olusia na rowerku jeszcze nie ma, ale zaraz mogę zrobic fotke samego rowerka ;)
prosze o to zdięcie rowerka....hahah..też jestem ciekawa...
a co do jedzenia - mysle że olek jest w jednym wielkim zarciu....ale waga cały czas jest 11 kg wiec się nie niepokoje gozej by było jakby tył....i tak ma za grubą dupke żeby sie podnieść i siadać - wiec muszzę uważać żeby za dużo nie przybierał...a jak pamietacie on od luetgo waży 11 kg...hahaahah... mój mały pulpet

Do góry