reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

kobitki własnie zauważyłam u Majki przy kącikach ust taki białawe plamki, tak wyglądają plesniawki ???

reklama
Gaga, ja też Ci nie powiem. Bo ja tej kaszkimleczno ryżowej nie robię tak na gęsto, tylko tak na 180 ml wody, biorę jakies 5 miarek, że ona tak rzadka jest, że idzie przez smoka 3. Ale mi sie wydaje, że mleko+kaszka czy kleik jest bardziej syte, ale czy napewno to nie wiem.

Słowiczku, u nas jakoś tak przyzywczaiłam dziewczyny że tak piją i nie ma problemu, i smoka też mamy z taką dużą dziurką, bo wycięłam sama.

Nie mialyśmy nigdy pleśniawek, więc nie pomożemy:(
Ale Żużaczek chyba się z tym borykał?? Tylko cos się do nas nie odzywa ostatnio bardzo. ??? ??? ???

Ja się zbieram Kobietki, bo jadę z mężem do Lublina, po to zaświadczenie do Zusu, co mi jest potrzebne do zasiłku wychowawczego. Będę po południu, albo wieczorem dopiero.

Miłego dnia i trochę chłoduuuuuuuuuuuuuuuu............

no to współczuję w ten upał gdzieś jechać

a to chyba plesniawki, muszę jutro iść do lekarza, a tak mi sie nie chceee, no ale co sie dziwić jak mała wszystko z ziemi do buzi, a ja nie zasze zdąże jej zabrać to coś

nie ścierałam zaraz zpróbuję, jak mi da :) ma taki nalocil koło kącików ust i pod górną wargę, więcej nie widziałam

reklama
Ja jeszcze jestem, bo czekam na męża. W tą stronę do Lublina to przezyję, bo mamy klimę w samochodzie, gorzej będzie z powrotem, bo muszę busem wracać:(

A moje dzieci śpią już 2,5 godziny :o :o Nigdy im sie to nie zdarzyło.

Do góry