reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej!

Gaga, wątek jest podpiety do gra-łańcuszek jako ostatni post.

Gratulki dla Majutki i Liwciorka. Zdolne bestyjki....
U nas już "leci" bebilon3 jakoś bez większych rewolucji się odbyło i jest tak jakby troszke lepiej ze spaniem...

Cześć po weekendzie.

Nie odzywałam się, bo w sobotę byliśmy z mężem na zakupach w Lublinie. Sobie nic nie kupiłam oczywiście. Jestem zła, bo chciałam obejrzeć ten jeździk Gagi, ale oczywiście w tych zasran......... sklepach nie ma nic takiego. I nie obejrzałam, ale i tak chyba kupimy takie. A teraz jeszcze widziałam że są tańsze o 6 zł więc jeszcze może trochę i uzbieramy na przesyłkę ;D ;D ;D Koło 18 tej pojechaliśmy do znajomych bo powiedzieli, że oni mają fajny jedzik i chcieliśmy zobaczyć, bo niby tani 136 zł, a okazało się, że to wcale nie jeździk tylko taki pchacz, o coś takego. I to takie o dup.... potłuc, bo moje dziewczyny wcale nie były tym nawet zainteresowane.
http://www.allegro.pl/item117171553_fisher_price_hipcio_chodzik_jezdzik.html
A wczoraj umówiliśmy się z nimi na wypad do Zwierzyńca. I mój mąż dał ciała, bo on się z nimi umawiał, i niby mieliśmy pojechać pochodzić tam, jakiś staw zobaczyć, a ten staw okazał się jeziorem, w którym można się kąpąc :D :D A my oczywiście nie przygotowani na takie coś. trochę się pozłościłam, ale potem mi przeszło oczywiście i jeszcze śmialiśmy się z tego. Wieczorem przyjechali moi rodzice, trochę posiedzieliśmy i jak uśpiłam Maluchy to padłam poprostu.

hejka
a u nas noc do bani ale co sie dziwic jak dziecko głodne idzie spać :mad: cycka jadł w nocy jak oszalały, ale cycki juz nie mają takiej kondycji jak dawnej i nie ma w nich juz tyle pokarmu wiec mu poprostu nie leciało, wiec zeby go chociaz czyms zatkać dałam soczek i jakos dotrwaliśmy do rana, ale i tak mu sie cos poprzestawialo, zawsze chodzil o 10 spac rano a teraz siedzi koło mnie i tata baba ehhhh rozregulowal sie z powrotem, a juz bylo tak ładnie jak w zegareczku ze spaniem :mad:

reklama
marta ja mam takiegi pchacza narazie Ola nie interesuje podnosi go i rzuca (skubaniec taką siłe ma ) - nie zdał egzaminu bo zamiast pchać mały go podnosi i zaraz sie przewraca...wiecej z tym roboty niz pożytku

Do góry