reklama
U mnie tez nocka do bani.Ale nie przez Julke tylko moje lakomstwo. Bylismy wczoraj nad jeziorem i jak wrocilismy to tesciowka zrobila smazony camembert z borowkami i frytkami a ja poprawilam jablecznikiem ze smietanka i Bacardi z cola. Pozniej sie przewracalam do 2:30, i nie moglam spac ylo mi goraco i ciezko po obzarstwie
Mailen u mnie tez ze spaniem sie wszystko poprzestawialo a tu nie ma takich upalow, kazdy dzien niesie niespodzianke : kiedy Julka pojdzie spac i o ktorej i czy bedzie spac raz czy dwa.... :
Mailen u mnie tez ze spaniem sie wszystko poprzestawialo a tu nie ma takich upalow, kazdy dzien niesie niespodzianke : kiedy Julka pojdzie spac i o ktorej i czy bedzie spac raz czy dwa.... :
żaneta28
Fan(ka)
wróciłam ze spaceru przed momentem ... dałam teraz Olowi jedzonko tj zupka jarzynowa z cielenciną i sliwką suszona, pół nektarynki i pół kiwi , rano już wmłucił deserek jabłkowy... może bedzie miał luzniejsze te kupki ... bo ostatnio tylko kozie bobki -to chyba od tego chleba z pasztetową i kaszki na noc...
a na dworzu jak w piekarniku 38 stopni... pożyczyłąm dzisiaj od znajomej basenik , bo juz w marketach wykupione to sie dziecko dzisiaj pochlupie
a na dworzu jak w piekarniku 38 stopni... pożyczyłąm dzisiaj od znajomej basenik , bo juz w marketach wykupione to sie dziecko dzisiaj pochlupie
Ż
żużaczek
Gość
to nie zużaczek malo sie odzywa tylko Wy jak torpedy piszecie. ;D
No a my mamy 3 miejsce w konkursie. Dzieki dziewuszki... tylko nie napiore duzo, bo to tylko malutkie pudełeczko proszku....
No a my mamy 3 miejsce w konkursie. Dzieki dziewuszki... tylko nie napiore duzo, bo to tylko malutkie pudełeczko proszku....
żaneta28
Fan(ka)
uczę Olka co wolno a czego nie.... mozolna praca i na wszystko wielki lament mojego synka
Zuzaczku to gratulacje.
Cofam to wczesniejsze co napisalam ze nie ma upalow, wlasnie wrocilam z szybkiego spaceru i jest duchota okropna . Jak sie Jula obudzi bo wlasnie padla to idziemy na basen.
A w srode juz wyjezdzamy ale zlecialo...
Cofam to wczesniejsze co napisalam ze nie ma upalow, wlasnie wrocilam z szybkiego spaceru i jest duchota okropna . Jak sie Jula obudzi bo wlasnie padla to idziemy na basen.
A w srode juz wyjezdzamy ale zlecialo...
słowiczek
mama pisklaczków
U nas też się zachmurzyło.
Mam wielką nadzieję, ze będzie padać!!!!!!!!!!!!
A tymczasem dzieciaczki już miały letnią kąpiel, Łuki zasypia i teraz ja idę się wychlapać....
Mam wielką nadzieję, ze będzie padać!!!!!!!!!!!!
A tymczasem dzieciaczki już miały letnią kąpiel, Łuki zasypia i teraz ja idę się wychlapać....
reklama