reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Własnie sobie przypomniałam ze moja przyjaciółka miała urodziny ale nie było jej w kraju i zapomniało mi sie i mam problem co jej kupic ?? tobebkę kolczyki i bluzki juz były co proponujecie???????plis doradzcie

A co to za rozpusta się szerzy wieczorami? Alkohol i seks? Toć to Szok... ;D ;D ;D :laugh:

A tak poza tym witam się z rańca.
Nocka w miarę przespana choć duchota męczyła.
Dzieci już rządzą. Właśnie Łukasz wysypał Gabryśce Leysy-frytkowe i mam drobnicę na dywanie. Chyba muszę odkurzacz wyciągnąć!
Z dworu do domu zaczyna duchota zaglądać. Jak przertwać kolejny dzień?

A co tu taka cisza??
Martę, Agatę gdzieś wywiało??
Żużaczek chyba się na nas nie obraził? Co?

Moje dziecię śpi, drugie nawet grzecznie się bawi a ja nudzę się. Już posprzątałam, naczynia się myją...
Chyba zaraz poczytam książkę.
Miłego dnia.

cześć.... przez weekend nie odzywałam się bo byłąm w rozjazdach...załątwiałąm drone sprawunki... no i grubsze zakupy .... odetchnełam troche...byliśmy u chrzesnego Olusia i zaprosiliśmy na pierwsze urodziny naszego syna...a wieczorem pojechaliśmy na grilla .... olo szalał jak opentany siedział w basenie...w troaktorze.... jezdił w lokomotywie... dla niego masa atrakcji ... padł o 22.... i ja też....wykonczyło mnie to... jeszcze mój mąż sobie popił ... ja wracałam autem ale do garażu on wiechał no i walnoł w szafe która tam stał... dzisiaj poszliśmy oglądać szkody i tylko lakier troche pekł...nawet odprysku nie ma....ale gdybym ja to zrobiłą....byłaby wojna...
kupiłam sławowi prezent na tą 30 - ksiązkie kod leonarda da vinci i grutkie spodenki i 2 koszulki... dzisiaj się odstroił jak sportowiec...a taki zadowolony był ze hoho...

witam i ja
nocka do bani, Majka jadła o 22, 3, 5.30 no jak niemowlak !!! chyba kupie bebilon 3, zobaczymy czy to coś da
peace end love ;D oj wczorajszy dzień był męęęęęęęęęęcząąąąąąąącyyyyyyyyyyyyy ;D

idę nadrabiać czytanko

reklama
hej !!!

a gdzie ten Gagowy wątek ??? a tak na marginesie tez głos oddałam !!

w sobtę osa mnie dziabła przynajmniej sie mi tak wydaje ze to ta gadzina była ale noge mam napuchniętą jak balon a dzis tak ku...sko boli ze szok !! ani stanąć na nodze nie umiem  :mad: i zaś smuce !! kopnijcie mnie w dupsko !!

mezuś mój wyjechał do środy wiec u mnie tylko grzeszyć moge % a nawet nie bo Liwia tankuje  ::) no ale Frika cytrynowego z lodówki nie odpuszcze !!  :p

Gratulacje dla Majci !! Liwia opanowała do perfekcji schodzenie z łózka i rano jak śpie to czasem tak zejdzie ze nawet nie czuje i budze sie a ona na ziemi sie bawi !!

Do góry